Părerile “prietenului popicelor” de la Cupa presei şi bloggerilor la bowling

Duminica, 11 Martie 2012 | Bacau, foto | 1 comentariu

Toată ziua de ieri am fost cantonat la Bowling & Biliard Saloon, unde am participat alături de colegii mei de breaslă la Cupa presei şi bloggerilor la bowling, organizată de Arena Mall şi filantropo-jurnalistul Marius Fundulea.

În caz că nu aţi aflat de la ceilalţi bloggeri, mi-am făcut prieteni noi: popicele. Adică am plecat acasă cu o cupă şi cu o diplomă pe care scrie sugestiv “Prietenul popicelor”. E de rău. Am fost prieten cu ele în sensul că mi-a fost milă de acestea şi nu prea le-am lovit.

La încălzire am fost net superior faţă de competiţia în sine. 110 popice date jos după 20 de aruncări e mulţumitor pentru un om care a avut probleme cu mâinile în copilărie. Aţi ghicit… încerc să îmi găsesc scuze şi nu prea îmi iese.

Clasamentul:

  1. Stelian Anchidin –  Bacau.co;
  2. Marius Fundulea – Romania TV;
  3. Florin Popescu – aghiuta.com.

Primii 3 clasaţi au plecat acasă cu nişte bănuţi în buzunar (500, 300, respectiv 100 de lei), primii 10 cu o sticlă de vin de Tohani -sponsor al evenimentului-, iar ceilalţi, bine-dispuşi şi cu burta plină. Curigo & Yamy-Yamy ne-au îndopat (fără să vrem, desigur) cu de-ale gurii.

Alice Corchelea de la Adolescenta.net a primit şi ea un premiu, pentru curajul de a se lua la trântă cu masculii. A fost singura tipă din competiţie. Un alt premiu urmeză a fi acordat celui cu cea mai votată fotografie de la cupă. Concursul va fi anunţat în curând.

A fost fain. Ne-am simţit bine şi ne-a plăcut. Vă las cu fotografiile.

1 comentariu la “Părerile “prietenului popicelor” de la Cupa presei şi bloggerilor la bowling”


Lasa un comentariu