Parerile unui insider despre Salonul Auto

Marti, 27 Septembrie 2011 | Bacau, Pareri personale | 1 comentariu

Il cheama Andrei, este din Bacau si a participat la Salonul Auto, care a avut loc in weekend la Centrul de Afaceri si Expozitii, in calitate de organizator al unuia dintre stand-urile dealer-ilor de masini. Va las sa cititi ce a spus omul, cu referire la parerea mea despre salon.

Salutare! In legatura cu acest Salon Auto nu pot sa spun decat ca a fost un esec total si nu din cauza dealerilor, ci a organizatorilor care n-au facut aproape nimic pentru a mediatiza inaugurarea Centrului de afaceri si Expozitii. Totul a fost facut in pripa.

Cu 1 zi inainte de inaugurare se turna asfalt, se puneau geamuri… N-au mediatizat cum trebuie in ziare, la radio, prin panaotaj stradal sau prin caravana publicitara (asa cum fac zilele acestea pentri Targul de imbracaminte). N-au pus un microbuz sau un autobuz care sa deserveasca traseul pana la Centrul de afaceri.

Acum sa revin la Salonul Auto. In ceea ce priveste Skoda, au avut expuse 7 masini, nu 8 (cred ca ai gresit la numaratoare). Ma uit acum in pozele facute de mine si au avut Fabia, Octavia, Superb, Yeti, Ibiza, Leon si Ibiza ST. Am prieteni care lucreaza atat la Skoda, cat si la Ford, si am discutat cu ei cand am fost la salon despre spatiul pe care l-au luat. Skoda a avut 100 mp iar Ford 70 mp. Skoda a expus 7 masini (1 la 14mp), iar Fordul 4 + biroul plasat in centrul spatiului expozitional care ocupa cat o masina (deci tot una la 14 mp). Te asigur insa ca s-a putut urca fara probleme in toate masinile si din pozele facute sus la balcon nu mai parea atat de inghesuit cum spui tu. Cred ca totul tine de modul cum au asezat masinile.

In fine. Asta e parerea mea. Concluzia – acest Salon a fost un fiasco total si sper ca urmatorul sa-l faca la Sala de Atletism unde sa facea inainte.

1 comentariu la “Parerile unui insider despre Salonul Auto”

  1. alex 28 Septembrie 2011 at 13:57 Permalink

    Te inseli eu am vazut pe panoul de la Tic-tac de mai bine de o saptamna ca se pregateste evenimentul si daca nu ma insel am auzit si la radio zu de el…


Lasa un comentariu