Pasajul a făcut buba

Miercuri, 11 Iunie 2014 | Bacau, foto | 2 comentarii

După ploaia torențială de ieri care a durat sub 15 minute, Pasajul subteran a avut ceva probleme la sistemul de evacuare a apei. Astfel, pasajul a fost închis circulației aseară, șoferii care aveau drum spre ieșirea din Bacău spre Onești sau invers fiind nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri.

pasajul subteran bacau inchis-3

Se pare că reparațiile au fost minore. Pasajul era deschis în dimineața asta, traficul în zonă fiind bine-mersi. Totuși, având în vedere vremea deloc cuminte din ultima perioadă, ar trebui ca situațiile de acest gen să fie cumva prevenite. Nu de alta, dar cu Calea Moinești și Podul Mărgineni închise din cauza lucrărilor și cu un pasaj inundat nu-i văd bine pe șoferii băcăuani. Imaginați-vă ce tămbălău iese la bariera de la Poliție la orele de vârf!

Nu e prima oară când pasajul are probleme din cauza ploilor. Obiectivul a fost inaugurat în 2012 și este de o importanță majoră pentru șoferi, decongestionând traficul în zona de vest a municipiului Bacău.

2 comentarii la “Pasajul a făcut buba”

  1. Lucian 12 Iunie 2014 at 12:47 Permalink

    Uneori cand cad cantitati mari de precipitatii, si pompele trebuie sa mareasca turatia, se infunda datorita mizeriilor, frunzelor, crengilor si tot asa, de dimensiuni mici si care ajung prin scurgeri si se opresc direct in pompe. Si pana se face curatarea lor, concomitent cu decolmatarea scurgerilor de apa care vin dinspre strada spre acele pompe de mizerie, pasajul va fi plin de apa care nu e evacuata de acolo…nu se intampla mereu din ce am obs, ca au mai fost ploi torentiale si mergeau bine, nu au fost probleme in pasaj, dar e o meteahna greu de anticipat din pacate. Dar ar trebui sa nu mai ajunga pungi de plastic si alte materiale in scurgerile de acolo, sau sa avem un gigel care atunci cand ploua sa fie la fata locului..oricum bine ca nu s-a intamplat in miezul zilei ca nu stiu ce faceam cu traficul :))

  2. krk 16 Iunie 2014 at 22:58 Permalink

    unde e apa? vezi ca esti prost informat…


Lasa un comentariu