Pasajului subteran i se mai spune si piscina

Miercuri, 28 Iulie 2010 | Bacau, stiri | 8 comentarii

Merge cineva la piscina? Stiu eu una. E situata in Cartierul CFR si e facuta din bani publici. Locul este amenajat de constructori priceputi, dar apa e de la ploaie. Intrarea e moca. Daca doriti sa faceti baie in locul unde se construieste proiectul clasat pe primul loc pe Regiunea Nord-Est finantat prin Programul Operational Regional, nu mai stati pe ganduri!

Lasand gluma la o parte, pasajul subteran este cel mai important obiectiv de investitii din Bacau si merita toata atentia. Ploile abundente din ultimele zile ingreuneaza lucrarile la pasajul subteran din Bacau. Intrarea in tunelul pasajului subteran este acum inundata. Am fost azi acolo si am observat ca se lucreaza intens la scoaterea apei.


8 comentarii la “Pasajului subteran i se mai spune si piscina”

 1. Anonymous 28 Iulie 2010 at 15:36 Permalink

  era frumos daca reuseau sa il termine in Decembrie 2010…pana la anul e drum lung :) dar e bun si atunci !! sper sa tina vremea!! Ce se mai intampla pe la Centrul de Afaceri? sau Groapa Ecologica de gunoi?? multumesc

 2. Anonymous 28 Iulie 2010 at 16:04 Permalink

  sa ne mai miram sau nu? treaba facuta de mantuiala ca de obicei fara un proiect bine pus la punct !

 3. bog 28 Iulie 2010 at 16:40 Permalink

  Frate, e o mare groapa, ca asa se face un pasaj. Iar cand ploua in 2 ore de nu mai poate duce nici o albie de rau, cum pana mea te-ai fi asteptat sa dispara toata apa dintr-o groapa ca asta?

 4. CJ 28 Iulie 2010 at 17:48 Permalink

  @bog – aaa, canalizare? Sau la ei se face mai intai pasajul, apoi se sparge betonul si se baga canalizarea?

 5. bog 28 Iulie 2010 at 22:57 Permalink

  L-au terminat si vezi tu ca lipseste canalizarea? Cum ziceam, cand e o ploaie de nu face fata sistemul de pe strazi si se mai umfla si niste raulete, ne ofensam ca s-a umplut cu apa o groapa. Mare chestie, dar deh, e la moda sa fii revoltat, ca de aia exista internetul.

 6. alex 29 Iulie 2010 at 16:32 Permalink

  Inteleg k vrei un articol pe blog dar spune u cum ai vrea sa fie o groapa dupa o ploaie care a provocat inundatii imense in toata tara, oare nu e normal ca dupa o ploaie buna o groapa sa se umple cu apa……

 7. kristofer93 29 Iulie 2010 at 16:44 Permalink

  Am zis eu ca nu e normal?

 8. Anonymous 30 Iulie 2010 at 06:28 Permalink

  unii sunt de-a dreptul batuti in cap! Habar nu au ce inseamna constructii si tehnologia constructiilor si-si dau cu parerea.Oare italienii astia care fac pasajul or fi atat de dobitoci sa u stie ce au de facut sa nu fie nevoiti sa mai astepte cateva saptamani pana se paote lucra? sau ei nu au aflat ca fiecare zi de intarziere inseamna bani cheltuiti si profituri reduse?!


Lasa un comentariu