Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – We Are One (Giuseppe Ottaviani Remix)

Marti, 19 Ianuarie 2010 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Conform Top 100 Dj Mag 2009, Paul Van Dyk este al cincilea dj al lumii. La 38 de ani germanul Paul van Dyk are pana acum la activ 7 albume de artist si nu mai putin de 10 single-uri printre care hituri ca Let Go, White Lies, The Other Side, For An Angel sau We Are Alive. PS: For An Angel s-a bucurat de o relansare de exceptie in 2009!

In 2009 Paul van Dyk a realizat impreuna cu Johnny McDaid single-ul Home, pe care vi l-am prezentat intr-o varianta extraordinara a duo-ului Cosmic Gate. Home (Cosmic Gate Remix) este pentru mine, ca si pentru altii de altfel una dintre cele mai bune piese din 2009.

Cea mai recenta productie a germanului PvD este “We Are One” si este un featuring cu acelasi vocalist Johnny McDaid. We Are One este imnul caderii Zidului Berlinului. Acesta s-a auzit pentru prima oara la Brandenburg Gate in data de 9 noiembrie 2009, in prezenta a numeroase personalitati din intreaga lume. Piesa We Are One a fost lansata la inceputul acestei saptamani la Vandit Records in doua variante: Original Mix (varianta de single) si un remix de la Giuseppe Ottaviani. Remixul este foarte bun. Auditie placuta!

We Are One (Giuseppe Ottaviani Remix) este new entry in ultima editie a topului meu si a intrat de curand in playlist-ul emisiunii Unity in Diversity.

1 comentariu la “Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – We Are One (Giuseppe Ottaviani Remix)”

  1. Maestro 20 Ianuarie 2010 at 00:05 Permalink

    superbă piesă! PVD e genial.


Lasa un comentariu