Pe 18 mai mixez în Club Zebra, în cadrul Rave O Lution

Marti, 23 Aprilie 2013 | Clubbing | Comenteaza

La mai bine de un an de la cel mai recent eveniment la care am mixat aici, sâmbătă, 18 mai 2013, mă întorc în legendarul Club Zebra din Bacău cu un warm-up trance și progressive de două ore. Voi încălzi atmosfera pentru Snatt & Vix, cel mai cunoscut duo trance din România.

Asta nu e tot! “Rave O Lution” ține 12 ore, iar în line-up se mai regăsesc Pavel, Syl și BoyTech. Este (sper să nu mă înșel) cel mai mare eveniment de muzica electronică din 2013 până în momentul de față în Bacău.

Un bilet costă 15 lei în avans. Pentru a face rost de unul, sunați la 0757 670 006. Alte informații puteți obține de la Ovidiu – 0745 525 333. La intrare, biletul costă 20 de lei. Mai jos aveți detalii despre noi, cei care vă vom dansa 12 ore, adică de la 22:00 și până la ora 10:00. Rave O Lution is coming! :)

trancemission_snatt_vix_kristofer_3

Timetable:

  • 22:00 – 00:00: Kristofer
  • 00:00 – 03:00: Snatt & Vix
  • 03:00 – 06:00: Pavel
  • 06:00 – 08:00: SyL
  • 08:00 – 10:00: BoyTech

Snatt & Vix sunt doi DJ-i romani care au introdus pe piata romaneasca intr-un mod foarte sustinut un gen muzical care starneste ganduri si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice, care te poarta de la beat-uri cutremuratoare, pana la momente pline de sentiment pe piese cu vocals. Snatt & Vix, au avut onoarea de a mixa alaturi de nume care nu mai au nevoie de nici cea mai mica prezentare, si de fiecare data, feedbackul publicului a fost unul pozitiv: Ferry Corsten, Chicane, Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto, Paul van Dyk, Dash Berlin, Above & Beyond, Sander van Doorn, Cosmic Gate, etc.

Pavel – Intodeauna influentat de techno experimental la un high BPM, acesta aduce intotdeuna in seturile sale impact dupa impact cu o inalta precizie. Abosolvent al Academiei Subbass London, unde si-a perfectionat technica ca DD & producer alaturi de veteranii Phunx Soundcheck si Graeme Lloyd. Astfel, lui Pavel i s-a oferit sansa sa puna muzica la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa, Ministry of Sound, alaturi de nume ca Dash Berlin, Ben Nicky, Steve Lee, Phil Reynold, Mr Ralz, etc.

Syl –  Rezident in ultimii 5 ani la respectabilul Club ZEBRA, acesta pune muzica alaturi de nume imense precum Raresh, Rhadoo, NoiDoi sau Ahmed Sendil. De multe ori, acesta are cea mai dificila misiune ca DJ, cea de om de warm-up, care incalzeste atmosfera si care introduce publicul in modul de petrecere. A fost rezident la cunoscutul Club Khemia in 2004 si a castigat concursului Light Rhythm la Radio Deea.

BoyTech – DJ si producator de pe scena muzicii londoneze, BoyTech va mixa pentru prima data in Romania in cadrul Rave O Lution. Acesta va da drumul la bass spre dimineata pentru un after hours cu ritmuri de techno si progressive trance.

Despre subsemnatul…

Kristofer a debutat  in 2012 cu “Katana”, primul single al proiectului progressive MKB pe care il alcatuieste impreuna cu Madalin Rosioru, direct in seturile lui Markus Schulz. A semnat cu High Contrast Recordings si va lansa in curand alte trei piese la un label din Marea Britanie.

rave_o_lution club zebra mai 2013 kristofer snatt vix

Lasa un comentariu