Pe 2 mai are loc Bacău Bike Challenge 2013

Joi, 25 Aprilie 2013 | Bacau | Comenteaza

Cicliștii din județul Bacău și din împrejurimile acestuia sunt așteptați joi, 2 mai 2013, la Bacău Bike Challenge 2013, o competiție de mountain bike din seria “Challenge into the Nature”, organizată de Clubul de Ecologie și Turism “Veniți cu Noi”, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, Primăria Mărgineni, Direcția Silvică, ISJ și DJST Bacău. Sponsor: Profes-Dent. Înscrierea este gratuită.

Sunt pasionat de ciclism și cred că un astfel de eveniment nu trebuie ratat. În următoarea perioadă voi fi în Bacău și, dacă voi reuși să iau bicicleta cu mine acasă și să nu o las aici, la București, voi participa la Bacău Bike Challenge. 

univega ht 300 bacau romania

Traseul este spectaculos și plin de provocări: urcă pronunțat din zona satului Trebeș și apoi coboară în același sat, pe o distanță de aproximativ 13 km. Timpul limită de parcurgere a traseului este de 60 de minute. Locul de start, precum și linia de finiș se află în comuna Mărgineni, sat Trebeș (intersecție cu DN 2G).

Înscrierile se fac până pe data de 30 aprilie 2013, la sediul Clubului de Ecologie și Turism “Veniți cu Noi”, str. Cuza Vodă nr. 6 (în incinta internatului C.N. “Ferdinand” I). Regulamentul competiției este disponibil pe pagina de Facebook a Clubului “Veniți cu Noi”.

Dacă nu sunteți din municipiul Bacău sau dacă din diverse motive nu puteți ajunge la sediul clubului pentru înscriere, organizatorii au anunțat că o veți putea face la start.

Categoriile de vârstă:

  • 15-18 ani masculin;
  • 19-35 ani masculin;
  • 15-35 ani feminin;
  • +35 ani feminin;
  • +35 ani masculin;

Şedinţa tehnică va avea loc pe data de 02.05.2013, cu începere de la ora 11.00. Verificarea echipamentului va începe cu 30 minute înainte de start. Un briefing, unde se vor transmite eventualele noutăţi şi modificări apărute, va avea loc cu 15 minute înainte de start. Startul este programat pentru ora 13:00.

Bacău Bike Challenge 2013 – ediția 1 este o manifestare prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a Tineretului.

bacau bike challenge 2013

Lasa un comentariu