Pe 30 noiembrie mixez în Studio Martin, București

Vineri, 30 noiembrie 2012 îmi fac debutul în București și voi mixa în Studio Martin împreună cu Mădălin Roșioru sub proiectul MKB. Suntem nebuni după tot ce înseamnă muzică electronică și ne-am gândit să o punem de o petrecere cum n-a mai văzut capitala: Outlaw beats. Lineup: Raoul Russu, Powerplucked Boyz, MKB și Arisen & Summers.

Outlaw Beats – Discover the NEW Clubbing este un nou concept de DJ-ing și live act. Beat-uri progressive house, house, electro și chiar trance, dubstep, drum & bass sau hip hop – toate într-o singura noapte, în clubul cu, probabil, cel mai bun sunet din București. PS: pentru că e 30 noiembrie, Andrei și Andreea au intrarea și un shot gratis!

Asta pentru ca și noi ne-am saturat de petrecerile clasice în care un DJ vine cu aceleași piese pe care le pun toți ceilalți din spectrul său muzical. Discover the future of clubbing; improvizații, piese editate în forme surprizatoare nemaiîntalnite, genuri care poate, credeai ca nu s-ar potrivi.

Începem la ora 22:00, iar intrarea costă 10 lei.

Special guest -> Raoul Russu [Tech House, Progressive House, House], DJ act
Un pionier in Romania pe scena muzicii House. A mixat la majoritatea evenimentelor mari – precum Liberty Parade (in aproape toti anii de la lansare) sau House Parade.

Powerplucked Boyz [House, Electro, Dubstep], DJ act + Live act clapa & synths
Un nou grup de producatori si DJ format din Cosmin Stroe (Andrew Case), Gabriel Niculescu (Nic Briel), Gabriel Slavescu (Control Freak) si Madalin Rosioru (MaDi)
Demo cu doi dintre componentii grupului, in acelasi club, Studio Martin.

MKB [Progressive Trance cu influente Tech Trance] + Live act clapa & synths
Un grup de producatori si DJ format din Cristian Ghinghes (Kristofer) si Madalin Rosioru (MaDi). Semnat la High Contrast Recordings (Olanda) si published de Talpa Music (Olanda – Tiesto, Sied van Riel, Afrojack etc.). Proiect sustinut de DJ-ul nr. 1 al Americii, Markus Schulz inca de la primul single lansat in August.

Arisen & Summers [Progressive House, Deep House], DJ act
Sound-ul Arisen & Summers trece prin mai multe stiluri, de la melodic, progressive house, pana la groovy tech-house si chiar techno. In 2011, Summers lanseaza “Sun vs Rain“, la Unearthed Records, piesa care ajunge in emisiunea lui Armin van Buuren, A State of Trance.

Event-ul pe Facebook.

One thought on “Pe 30 noiembrie mixez în Studio Martin, București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *