Spre tinutul tantarilor

Am scris-o si pe Twitter @kristofer93. Azi dimineata am plecat spre Tulcea, unde voi participa pana duminica la editia a XI-a editia a Concursului National de Proiecte pentru Consiliile Elevilor „Parteneriat in Educatie, prezent si perspective”.

Eu voi reprezenta acolo Consiliul Judetean al Elevilor, despre care v-am vorbit frenetic in ultima perioada si cu care „v-am stresat”  cu noutati privind desfasurarea unor activitati de amploare in Bacau, organizate exclusiv de elevi. Ce-i drept, ne bucuram de sprijin masiv din partea principalelor institutii din administratia locala si acesta este un lucru bun care, de ce sa nu recunoastem, ne ajuta.

In caz ca sunteti curiosi, concursul presupune o prezentare in PowerPoint a unui proiect desfasurat de CJE Bacau. Noi, Bacaul, vom merge cu proiectul anti-etnobotanice, care a inclus printre alte activitati si Marsul anti-etnobotanice.

Legat de tantari, am inteles ca in zona orasului Tulcea sunt cu nemiluita. Sunt cu capul in nori si am uitat sa imi iau cu mine un unguent -Autan, parca- care sa tina departe de mine aceste insecte minunate. Programul include, pe langa concursul propriu-zis, si o plimbare in Delta Dunarii. Voi reveni cu multe fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *