Perversa de la Ploiesti

Duminica, 30 Octombrie 2011 | fotbal, Pareri personale | 5 comentarii

Jucatorul FC Steaua George Galamaz a fost lovit in aceasta seara cu pumnul de catre un suporter al Petrolului. Eu zic ca reactiile la cald sunt exagerate. Nu este o noutate faptul ca multi dintre suporterii romani sunt niste giboni needucati.

Il vad pe Horia Ivanovici cum se agita la TV si ma bufneste rasul. Masacru si criminal sunt cuvinte exagerate pentru situatia din aceasta seara. Batausi profesionisti gasim in alta parte, in niciun caz nu este vorba de cel care i-a dat un neveu lui Galamaz. Sa fim seriosi! In schimb, suporterul Petrolului merita cativa ani de inchisoare. E timpul sa aratam celorlalti giboni ce risca.

Pe mine nu ma suprinde ce s-a intamplat in seara asta. Fotbalul romanesc este in rahat de multa vreme din toate punctele de vedere. Fotbalistii beau de sting prin cluburi, patronii de cluburi sunt vedete de televiziune, suporterii sunt niste golani. Nu toti, nu vreau sa generalizez, insa asta este imaginea de ansamblu pe care o ducem in lume.

Video aici.

5 comentarii la “Perversa de la Ploiesti”

 1. 1acolo 31 Octombrie 2011 at 15:34 Permalink

  Esti stelist?

 2. parazitul 31 Octombrie 2011 at 17:06 Permalink

  E dinamovist ca mine:)

 3. Regiunea Centru 1 Noiembrie 2011 at 16:50 Permalink

  „Masacru si criminal sunt cuvinte exagerate pentru situatia din aceasta seara”
  Corect. Masacaru a facut Huidu si el nu va face puscarie.
  In schimb o investitie de 17 milioane de euro va fi „suspendata” cateva etape pentru un pumn. Daca s-ar aplica aceeasi logica si la Hudu ar trebui ca Politstii de la Rutiera si locuitorii de la drumuri sa fie suspendati o perioada

 4. parazitul 1 Noiembrie 2011 at 17:40 Permalink

  Ce legatura are Huidu cu ce a facut ala?


Lasa un comentariu