Prima petiție pentru demisia primarului Cosmin Necula: “Lasă pe altul capabil!”

Duminica, 23 Iulie 2017 | Bacau, stiri | 3 comentarii

Pentru a fi la curent cu ceea ce mișcă în micul spațiu online băcăuan, de o bună bucată de vreme obișnuiesc să intru pe cele mai populate grupuri de Facebook dedicate orașului și județului Bacău pentru a vedea ce mai spun, ce postează și implicit ce mai promovează băcăuanii.

Derulând și tot derulând postările, mi-a sărit în ochi un link cu titlul “Oraș fără primar“. Accesându-l, am observat instant că este vorba de o petiție online inițiată de un cetățean, Dragoș Eduard Ciobanu, prin care își exprimă dezamăgirea cu privire la activitatea din ultimul an a primarului Cosmin Necula.

Daca v-ati saturat de nerealizarile actualului primar al orasului Bacău, daca doriti străzi circulabile, alei iluminate, copii in siguranță si locuri de joaca, e momentul sa spuneți: Ajunge Cosmin Necula! Lasă pe altul capabil !!

E clar ca lumina zilei faptul că din ce în ce mai mulți băcăuani sunt nemulțumiți de felul în care președintele municipalei PSD își îndeplinește mandatul pe care l-a primit în vara anului 2016. Câștigând Primăria Bacău cu o droaie de promisiuni care puteau fi realizate destul de ușor în primul an de mandat, Cosmin Necula se confruntă după doar un an de la ocuparea scaunului de primar cu o avalanșă de critici. Asta pentru că nu e suficient să cumperi publicitate în Deșteptarea de zeci de mii de euro, iar băcăuanii nu mai sunt așa de ușor de păcălit cum în continuare PSD-iștii coordonați de același Dragoș Benea cred că este posibil.

Oricum, chiar dacă nu are un caracter oficial, această petiție ar trebui să fie un mare semnal de alarmă pentru primar și pentru gașca de care s-a înconjurat acesta la conducerea orașului. În rimul ăsta nu m-aș mira ca în curând să înceapă acțiunile oficiale de sancționare a slabei activități de care pesediștii au dat dovadă, pe modelul acțiunii civice de la București.

cosmin necula vizita parlamentul european bruxelles (4)

3 comentarii la “Prima petiție pentru demisia primarului Cosmin Necula: “Lasă pe altul capabil!””

 1. Vlad constantin 23 Iulie 2017 at 20:04 Permalink

  Lam votat dar….ma dezamagit total ,nu a facut absolut nimic. Nu insula,spital,locurile de joaca ,a cpiilor sunt pline de betivi ,fumator care vorbescurat. Plateste ajutoare sociale la puturosi ,in loc sa-i pun sa aiba grija de parcuri ,sa faca curatenie si multe altele. Iar consiliu judetean nu poate face centura Bacaului

 2. tipras 24 Iulie 2017 at 15:42 Permalink

  Daca i-mi spui cine este Dragoste Eduard Ciobanu …ma bag la semnat cu tot cartierul.

  • Kristofer 24 Iulie 2017 at 15:54 Permalink

   Din câte observ, un simplu cetățean. Caută-l pe Facebook. E de apreciat că oamenii simpli își asumă astfel de inițiative. 🙂


Lasa un comentariu