Petrecere de 8 Martie, în Dublin Irish Pub – dau două invitații

Miercuri, 27 Februarie 2013 | Clubbing | 2 comentarii

Vineri, 8 martie, începand cu ora 21:00, Dublin Irish Pub Bacău va găzdui, spun organizatorii, cea mai frumoasa petrecere de Ziua femeii din oraș: “Pretty Woman’s Day”. Acest eveniment este organizat de un grup informal de elevi din 3 licee bacauane. Cunoscuți drept lideri ai elevilor în liceele lor, aceștia si-au unit forțele și pregatesc cea mai tare petrecere de ziua femeii.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Liga Studențească din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Sponsor oficial, ca de obicei: Grafit Invest. Parteneri media: contrasens.com, kristofer.ro, laobiect.com, mihaienasel.blogspot.ro, adolescenta.net.

Pretul unui bilet este de 5 lei pentru fete și 10 lei pentru băieți. Rezervări: 0756514653 sau 0753332776.

Autorii celor mai interesante idei de cadouri pentru ziua de 8 Martie primesc o invitație de două persoane la petrecerea din Dublin. Am două invitații de dat. Deadline: 5 martie.

Update: Câștigătorii celor două invitații sunt Munteanu Alex și Bianca. Aceștia vor fi contactați în curând de către organizatorii evenimentului.

8 martie dublin irish pub damean dan

2 comentarii la “Petrecere de 8 Martie, în Dublin Irish Pub – dau două invitații”

  1. Bianca 1 Martie 2013 at 08:41 Permalink

    Cadoul perfect pentru ziua de 8 martie nu este acel cadou pe care dai nu stiu cate milioane.este de ajuns sa ii daruiesti un ghiocel ce sugereaza inocenta si frumusetea femeii ,o ciocolata ce exprima dulceata neconfundabila a femeii si niste sentimente asternute pe hartie ce ii vor arata importanta ei in viata barbatului.tineti minte ca gesturile marunte dar sigure is cele mai apreciate

  2. Munteanu Alex 3 Martie 2013 at 21:39 Permalink

    Cadoul perfect din punctul meu de vedere nu este un obiect , pur si simplu prezenta persoanei iubite in aceea zi te va face sa te simti mult mai bine.
    In caz de nu functioneaza asa , consider ca un buchet frumos aranjat de trandafiri , preferabil rosii si albi , merge perfect.


Lasa un comentariu