Petreceri, spa, numai tenis nu

Dumitru Sechelariu a facut o cladire pe care a numit-o academie de tenis. EMD Academy se vrea a fi (citez de pe site-ul oficial) „o emblema in adevaratul sens al cuvantului, nu doar un complex sportiv sau o alta locatie, este o provocare, o provocare pentru performanta, termeni din ce in ce mai evitati in lumea cotidiana si cam in tot ceea ce ne inconjoara. Curajul si determinarea celor ce au dat.”

Le zice bine Aghiuta. „Deci: produse bio-eco, wellness, cadru intim, SPA, gym, piscina, fitness, aerobic, squash, hotel. Nimic despre tenis.” Daca Aghiuta a ajuns la concluzia ca prin descriere EMD P.., pardon, Tennis Academy poate sa fie bordel, eu zic ca este locul potrivit pentru Geoana si spun asta prin prisma faptului ca el este omul care are nevoie de servicii de tip SPA, mai ales acum cand presupun ca il dor mainile de cat tine de scaunul de la Senat.

EMD nu are deocamdata terenuri de tenis. Cica sunt in proiect si urmeaza sa le faca. In schimb, au petreceri. Se stie ca la noi, romanii, performanta merge mana-n-mana cu paranghelia. Castigi un meci sau o competitie, automat te duci la crasma sa petreci, nu?

De 8 Martie, Academia de Tenis EMD a gazduit o… ce credeti? O competitie? Un antrenament? Evident ca nu. Acolo a fost o petrecere. Si nu orice fel de petrecere, ci una cu dj. Si nu cu orice fel de dj, ci cu unul care pune muzica populara si manele. Clip video aici. Acum ma intreb oare au fost invitati parintii care isi permit sa plateasca 600 de euro/luna pentru copiii lor? Da, am scris bine. 600 de euro costa un abonament pe o luna pentru toate serviciile. Culmea este ca i-a spus academie. Te umple de respect cuvantul asta.

Totusi, trebuie sa recunosc ca din pozele de pe site imi dau seama ca locatia este foarte bine realizata. Finisaje bune, mobilier de bun gust, tehnologie si echipament de ultima generatie.

In fine, sa dea Domnul ca in timp sa iasa o chestie interesanta acolo, ca pana la urma, trecand peste alte lucruri mai putin importante, o astfel de investitie ridica nivelul sportului bacauan. Vedeti voi, macar in tenisul bacauan se mai misca ceva, dar in fotbal totul este la pamant.

6 thoughts on “Petreceri, spa, numai tenis nu

  1. Iar arunci cu bolovani in balta fara sa stii toate datele problemei. Mai intai te legi de politicieni, desi cu vreo 2-3 luni in urma te dadeai mare impartial…la prezidentiale. Am cautat citatul, dar nu dau de el. Oricum, si-atunci ai postat bannerul cu linkul catre tiran, la inceputul campaniei, si-apoi si un banner pentru Geoana, mai aproape de 6 decembrie. Acum zici ca tine Geoana de scaunul Senatului si s-ar putea sa-l doara mainile. Ar fi bine sa-ti bagi nasul prin niscaiva legi in materie, pana sa scuipi opinii pe blog.
    Iar pe final – "In fine, sa dea Domnul ca in timp sa iasa o chestie interesanta acolo, ca pana la urma, trecand peste alte lucruri mai putin importante, o astfel de investitie ridica nivelul sportului bacauan." – "Culmea este ca i-a spus academie. Te umple de respect cuvantul asta." –Iata ca te cam contrazici de unu' singur. Poate te hotarasti daca-i de bine ori de rau bordelul asta.

  2. Tudor, vizavi de bannerele din campania electorala, tu ai auzit de publicitate?

    Nu ma contrazic, ci spun ce cred. Sunt doua lucruri total diferite. Daca zic de rau, dar si de bine despre ceva, inseamna ca ma contrazic? In finalul articolului ma refer la cu totul altceva, si nu la faptul ca exista o academie de tenis in care, culmea, nu se face tenis.

  3. Da, am auzit de publicitate si stiu ca asta a fost si motivul pt. care primul aparut a fost bannerul tiranului. Dar tu ai spus ca, pentru a dovedi ca esti impartial, postezi si banner pt. Geoana. Asta parca nu prea mai e impartialitate, nu?! La fel si acum, si nu mai reiau ceea ce am spus deja. Chestia e ca ne place sa ne dam cu parerea, chiar daca n-avem habar ori am auzit niste zvonuri. Sfatul meu e sa ocolesti 0-TV, ca aia-s rupti de realitate, inventeaza ei legi.

  4. Tudor, ai o problema de perceptie la nivelul logicii. N-am pus banner cu Geoana ca sa fiu impartial si nici n-am zis asta. Ai impresia ca eu as pune vreun banner pe blog moca, doar ca sa par impartial? Atunci a vrut clientul, atunci l-am pus.

  5. Eu asta am inteles. Cred ca ai facut un edit sau ai postat un mesaj atunci, in care ai specificat ca bannerul nr. 2 a aparut pentru a dovedi ca esti cat se poate de impartial. Imi pare rau ca nu gasesc articolul.

  6. Daca tu ai auzit vreo manea in filmuletele alea 2 iti spun eu sigur ca tu nu sigur nu stii ce vorbesti asa ca, comentarii de astea ca Dj Cip a pus manele la petrecerea din videoclip nu are rost sa pui k te contrazici singur apoi. bv pt blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *