PhotoWorkGroup Bacau – 30 august 2009

Vineri, 7 August 2009 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Duminica, 30 august 2009, va avea loc in Bacau prima editie a PhotoWorkGroup.

Prima editie va avea ca tema arta urbana.
Toti pasionatii de fotografie sunt asteptati in fata magazinului Luceafarul la ora 11:00. Se va stabili un traseu de comun acord pentru realizarea temei. La sfarsitul itinerariului, toti fotografii se vor indrepta spre o locatie pentru un schimb de pareri. Lucrarile vor fi expuse intr-o galerie pe web, cu un poll, pentru a se decide cea mai reusita lucrare.

Notiunea de PhotoWorkGroup se bazeaza pe schimbul de experienta intre cei mai experimentati si cei invatacei in ale fotografiei. Pe langa acest scop, se doreste ca eveniment sa fie unul de socializare si unul de cunoastere a imaginatiei, viziunii, dorintei si creatiei fotografice.

Eu mi-am exprimat inca de pe-acum dorinta de a participa la acest meeting. Cred ca este primul eveniment de acest gen in Bacau. Evenimentul este sustinut de Bogdan Draghici si de mine.

Parteneri media: kristofer93.com si mihaienasel.blogspot.com

1 comentariu la “PhotoWorkGroup Bacau – 30 august 2009”

  1. Bodolay Botond 31 August 2009 at 22:54 Permalink

    FELICITARI! da,se pare ca e prima initiativa de acest gen 🙂 era si timpul, chiar nu-mi venea sa cred cand am auzit,ca in Bacau nu exista club foto sau ceva de genu'. Bafta si lumina buna in continnuare! 🙂

    Baia Mare


Lasa un comentariu