Pinguinii lu’ nenea Popper

Duminica, 3 Iulie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Aseara am mers la cinema, hotarat sa vad un film care sa-mi domoleasca melancolia de dupa plecarea din Turcia. Am tweet-uit dupa o recomandare si, chiar daca o prietena mi-a sugerat sa ma duc la X-Men, am ales “Mr Popper’s Penguins“.

Pelicula nu este nimic altceva decat o adaptare a romanului cu acelasi nume, scris in 1938. Cu Jim Carrey in rolul principal, filmul plaseaza in mijlocul actiunii un businessman extravagant care traia in lux, dar care era divortat si care nu era deloc simpatizat de proprii sai copii care acum traiau cu mama.

Brusc, singuraticul domn Popper primeste un suvenir de la tatal sau care tocmai decedase. Deschide cutia si, rasufland usurat si fiind usor amuzat, crede ca este un pinguin impaiat. Distractia incepe cand micul pinguin incepe sa se dezghete si sa faca primele miscari. La scurt timp, Popper primeste o alta cutie in care erau alti 5 pinguini. Ce face cu ei, cum isi abandoneaza acesta afacerile pentru o perioada din cauza (sau datorita) animalelor si cum isi recucereste copiii, va ramane voua sa descoperiti.

Este genul de film pe care sa il vedeti in familie. Sau genul de film care sa va salveze atunci cand nu mai stiti cum sa linistiti un copil.

1 comentariu la “Pinguinii lu’ nenea Popper”

  1. Alexandra Pintilii 4 Iulie 2011 at 22:09 Permalink

    hihi…Acum va trebui sa merg sa-l vad si eu:D


Lasa un comentariu