Despre pistele pentru biciclete din Bacău @ Europa FM

Marti, 20 Ianuarie 2015 | Bacau, Initiative personale | 2 comentarii

În contextul petiției cretine lansată zilele trecute de DC News pentru “demolarea” pistelor de biciclete de pe Calea Victoriei, ieri, la Europa FM, Moise Guran și Vlad Petreanu au propus ca temă de dezbatere în emisiunea România în direct problema pistelor de biciclete din orașele României: un moft sau o necesitatate?

Bucuros că un subiect de o asemenea importanță este dezbătut la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din țară, am zis să pun și eu mâna pe telefon și să vorbesc la România în direct despre Băcăuanii vor piste pentru biciclete și încercările noastre de a convinge Primăria să înceapă demersurile pentru realizarea de piste pentru biciclete în municipiul Bacău.

Toată emisiunea o găsiți aici.

Cam așa stă treaba în momentul de față. Avem peste 2.000 de susținători, am organizat anul trecut acțiuni la care au participat sute de bicicliști, deci e clar că băcăuanii cer piste pentru biciclete. Totuși, autoritățile nici măcar nu vor să stea de vorbă cu noi, cei care ne-am asumat să reprezentăm bicicliștii din Bacău. Stați liniștiți, nu ne dăm bătuți!

În curând, lansăm o petiție în acest sens! Pe deasupra, vreau să vă mai spun că acțiunile cu și pentru bicicliștii din Bacău vor fi mult mai dese în 2015. Imediat după ce răsar ghioceii, ne veți vedea pe străzi! Până atunci, căutăm parteneri și susținători. Orice ajutor este binevenit!

2 comentarii la “Despre pistele pentru biciclete din Bacău @ Europa FM”

  1. Sorin 20 Ianuarie 2015 at 16:27 Permalink

    Felicitari pentru ca va implicati la Bacau. Asta ar trebui sa faca toata lumea, nu sa stea sa astepte! Va urez succes!

  2. bakwow 20 Ianuarie 2015 at 21:08 Permalink

    noi abia avem apa si voi vreti piste!


Lasa un comentariu