Plec! Ma intorc peste 10 zile….

Marti, 21 August 2007 | foto, Pareri personale | Comenteaza

Nu pot sa plec in cantonament fara sa nu imi iau ramas bun. Imi pare foarte rau ca plec. Nu va mai pot satisface cu articole de ultima ora, dar peste zece zile ma intorc!

Nu uitati sa vizitati zilnic blogul! In fiecare zi se vor posta articole noi pe toata perioada cat sunt plecat!

Fiti fara grija! Zilnic blogul va avea cate un articol nou pe perioada celor 10 zile cat sunt plecat! Sora mea se va ocupa de postarea articolelor pe toata perioada cat sunt plecat! Desigur, articolele sunt pregatite de mine!

Deci plec intr-un cantonament de pregatire la fotbal. Se anunta zile grele: cu soare, cu canicula, cu km intregi pe zi de alergat, cu multa forta, multa transpiratie si mult dor de casa. Zilele se vor lasa parcurse foarte greu…

Maine dimineata pe la 10 plec de la stadion spre Agafton. Aceasta localitate este situata la aproximativ 5km de municipiul Botosani. Acolo este o manastire cu acelasi nume. (vezi poza de mai jos!)

La plecare, va ofer o poza gasita pe site-ul Serbarilor Timisoreana . Poza apartine unui fotograf de la Timisoreana! In poza sunt eu , chinuindu-ma sa focalizez publicul!

Va urez ramas bun si sper sa ne “revedem” cu bine peste 9-10 zile! Nu uitati sa vizitati blogul zilnic in continuare, deoarece se vor posta articole zilnic!

La revedere!

Lasa un comentariu