Ploaia aduce meciuri frumoase la minifotbal

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Etapa a XXIV-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier s-a desfăşurat aproape în întregime, cu excepţia partidei dintre FC Coriolan şi FC Transport Bistriţa, amânată din cauza ploii torenţiale care s-a abătut asupra Bacăului. Cu toate acestea dorinţa de joc a celor de la FC Afezam şi Dedeman nu i-a putut ţine departe de terenului de minifotbal, astfel încât aceştia au intrat pe teren încântându-şi suporterii prin tehnicitate şi fairplay.

„A fost o etapă foarte reuşită, în ciuda ploii torenţiale care în alte condiţii ar fi făcut impracticabil terenul. Totodată este de remarcat că pe finalul campionatului tot mai multe echipe îşi întăresc loturile prin achiziţii de noi jucători în compartimentele deficitare în vederea pregătirii play-off-ului”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.

Seria meciurilor frumoase a continuat cu întrecerea dintre X-Carp şi Legendele. La finalul celor 50 de minute de joc X-Carp a reuşit să se impună cu scorul de 9-7, graţie unui joc tactic mult mai bun, arma cea mai bună în faţa experimentaţilor jucători de la Legendele constituind-o contraatacul. Oricum indiferent de locurile ocupate în clasament, meciurile sunt foarte echilibrate, ceea ce şi caracterizează frumuseţea minifotbalului. Un alt meci foarte echilibrat a fost şi cel dintre Cartier URA şi Fortuna 40, avantajul înclinând în favoarea celor de la Cartier URA graţie tinereţii jucătorilor acesteia care au rezistat fizic mult mai bine, reuşind în cele din urmă să se impună cu 5-3.

Deşi meciul putea fi considerat deja tranşat prin locurile ocupate de Tofan Sport şi respectiv Red Team, aceştia din urmă au reuşit chiar un meci foarte frumos, reuşind chiar să construiască faza ofensivă deşi în faţa lor se afla chiar liderul la zi al campionatului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *