Neavând cu ce altceva să se laude în Bacău, PNL își face campanie tot cu Romeo Stavarache

Luni, 21 Noiembrie 2016 | Bacau, Politica | 2 comentarii

Ieri, la Teatrul de Vară, PNL Bacău și-a lansat candidații la alegerile parlamentare. Chiar dacă la televizor ei tot repetă minciunile alea cu oamenii noi și cu schimbarea clasei politice, liberalii băcăuani au securizat locurile eligibile de pe lista județeană pentru câteva personaje care au cel puțin 10-12 ani de combinații politice în spate.

După eșecul de la locale, Dragoș Luchian a făcut un pas în spate și a a anunțat că nu va mai candida pentru încă un mandat de senator, rugându-i pe ceilalți colegi ai săi să facă același lucru și să lase organizația județeană în mâinile tinerilor. O poziție lăudabilă, dar care a fost trecută cu vederea de ceilalți liberali de frunte. De exemplu, Ionel Palăr, care are deja 3 mandate de deputat la activ (și nimic concret la capitolul lucruri făcute pentru județul Bacău), deschide lista de deputați ai PNL Bacău pentru parlamentarele din 2016. Tot el al făcut aseară pe MC-ul la Teatrul de Vară.

nicu marcu luchian ciubotaru palar lansare usl arena nationala

Lista eligibilă este completată de Tudorița Lungu (care a ocupat funcții peste funcții în instituțiile deconcentrate din județ) și de Claudiu Năstasă, cel care s-a aflat de-a dreapta lui Dragoș Benea în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Bacău în ultimii 4 ani. Asta așa, apropo de blatul permanent dintre PNL și PSD Bacău. 🙂

În partea cealaltă, la Senat, Bucureștiul le-a băgat pe gât liberalilor băcăuani un traseist parașutat de la centru. E vorba de Daniel Fenechiu, care, după ce a trecut pe la PP-DD și PND, acum poposește la PNL. Dacă liberalii nu vor ajunge la guvernare, cine știe pe unde îl vom mai găsi după ce ajunge în Parlament pe dl. Fenechiu. Vă las pe voi să ghiciți.

Dar cine m-a amuzat cel mai tare e Gheorghe Falcă, șeful de campanie al Partidului Național Liberal la aceste alegeri generale, care, atunci când a prins microfonul, l-a lăudat pe Romeo Stavarache, fostul primar al municipiului Bacău, actualmente cu 2 condamnări în palmares: 3 ani cu suspendare în dosarul “Apartamentul”, respectiv 6 ani cu executare în dosarul cu cele 5 fapte de luare de mită.


video: De Bacău

Niciodată să nu ne uităm conducătorii, niciodată să nu îi uităm pe cei care au învins PSD-ul. Aplauze pentru victoria din 2004 și pentru omul care a produs acea victorie! – Gheorghe Falcă, 20 noiembrie 2016, la Bacău

Aparent, pentru PNL nici nu mai contează că acel om pe care l-au aplaudat aseară la scenă deschisă a primit între timp vreo 2 condamnări și că a dus liberalismul băcăuan pe locul 3 în preferințele localnicilor.

Pentru mine sunt mai importanți candidații pe care partidele îi propun la nivel local decât figurile pe care mizează la nivel național. Adică degeaba îl ai pe Cioloș ca propunere de premier dacă tu în Bacău vii cu traseiști, datornici cu 3 mandate la activ și pioni ai blatului USL-ist local. Estimarea mea? PNL nu trece de 25% la nivel județean la aceste alegeri parlamentare. Și asta nu pentru că PSD-iștii sunt buni sau corecți, departe de mine aceste gânduri, ci pentru că liberalii sunt foarte, foarte slabi și sunt conduși de vechile muze ale lui Romeo Stavarache.

pnl-bacau-lansare-20-noiembrie-2016-23foto: ZDBC.ro

2 comentarii la “Neavând cu ce altceva să se laude în Bacău, PNL își face campanie tot cu Romeo Stavarache”

  1. tesedeee 21 Noiembrie 2016 at 18:53 Permalink

    gafe peste gafe… eu am impresia ca astia sunt intelesi cu Benea si gasca PSD Bacau, altfel nu imi explic prostia generala din organizatia locala.

  2. Liberalul 21 Noiembrie 2016 at 19:10 Permalink

    Falca e cu vaca rau la faza asta. Stavarache a fost ales primar ca membru al PUR, partidul lui Voiculescu, ajutat in primul rand de Antene. Stavarache a construit PNL si a ridicat PNL in judetul Bacau si nu invers! Drept dovada, PNL Bacau este in rahat pana la gat acum.


Lasa un comentariu