Poker-ul, păcănelele, pariurile și ruleta sunt cei mai buni prieteni ai noii generații

Duminica, 29 Aprilie 2012 | Pareri personale | 9 comentarii

Am prieteni, colegi, tineri de o seamă cu mine care sunt de-a dreptul obsedați de jocurile de noroc, sub toate formele posibile și imposibile, de la pariuri sportive, până la ruletă și partide de poker pe sute de euro.

Unii joacă la ruletă, alții la pariuri, alții merg cu toate deodată. Dacă a câștigat un prieten câteva mii de euro într-o bună zi cu soare asta nu înseamnă că vei câștiga și tu, naivule! De fapt, pe asta se bazează jocurile de noroc și tocmai de aceea sunt profitabile pentru cei care fac afaceri din asta.

Aș merge mai degrabă pe sistemul partypoker decât să arunc banii pe care maică-mea mi-i dă pentru haine și mâncare, ea muncind din greu, neștiind că eu, prostul de mine, mă ocup cu gâinării și că am o groază de datorii pe la prieteni, încât mi-e rușine să mai dau ochii cu ei.

Jocurile de noroc te atrag în capcană, dându-ți impresia că poți câștiga și mai mult decât s-a întâmplat într-o bună zi cu soare. Tu pierzi și ești în stare să faci orice pentru a-ți recupera aceste pierderi. Intri într-un cerc vicios din care nu mai poți ieși. Jocurile de noroc sunt exact ca drogurile.

Sper ca prietenii mei care își bat joc de banii părinților lor în modurile mai sus amintite să nu se supere pe mine și să pună mâna să muncească sau să învețe. Le recomand, cu toate că nu dau doi bani pe ceea ce spun eu, să lase deoparte jocurile de noroc în care au fost vârâți de alți “prieteni” de-ai lor. Am pus prieteni în ghilimele pentru că cei care te duc la ruletă sau la pariuri nu îți sunt prieteni, ci camarazi de pierzanie.

9 comentarii la “Poker-ul, păcănelele, pariurile și ruleta sunt cei mai buni prieteni ai noii generații”

 1. Bogdan 29 Aprilie 2012 at 20:25 Permalink

  “Jocurile de noroc sunt exact ca drogurile”, ai incercat din amebele de stii?

 2. doru 29 Aprilie 2012 at 20:50 Permalink

  waii nii ini plac pacanelili

 3. Vlad 30 Aprilie 2012 at 02:01 Permalink

  Ce te intereseaza pe tine ce fac eu de ex cu banii?
  Daca eu vreau sa ma joc la aparate,poker etc… e problema mea ,fac ce vreau cu bani parintilor mei .
  Si majoritatea care joaca la aparate o fac din lipsa banilor;)

  • Vlad 30 Aprilie 2012 at 02:02 Permalink

   Cred ca te-ai suparat pe vrun aparat ca ti-a luat in seara asta banii:))

 4. unu 30 Aprilie 2012 at 16:34 Permalink

  Toti care ati comentat aici pana acum sunteti redusi mintal.

  Ati citit articolul si nu sunteti in stare decat sa comentati prostii, in loc sa acceptati ca are mare dreptate in vorbele sale si refuzati sa recunoasteti ca va aflati in acest cerc vicios al jocurilor de noroc. Da prieteni, adevarul doare!

  Bravo pentru articol!

  • Hulica 4 Mai 2012 at 22:35 Permalink

   Corect! Pentru frustratul de Vlad, articolul nu iti da in cap, nu te obliga pe tine personal sa te lasi de activitatile astea “profitabile” si nici macar nu ar trebui sa te atinga pe tine daca esti baiat destept. Stai calm, du-te si joaca! Nu azi, nici maine, dar poimaine o sa zici “Sa.mi bag in ele jocuri, la ce mi.or fi trebuit?!”. Mult succes!

 5. Bogdan 2 Mai 2012 at 22:35 Permalink

  @unu

  Stii ce inseamna redus mintal de folosesti acest termen? Din moment ce postez aici mi-e greu sa cred ca-s vreun redus mintal, nu cunosc pe nimeni cu un asemenea handicap care poate accesa singur un site si sa scrie corect gramatical.

  In al doilea rand eu am pus o intrebare simpla, daca omul a incercat si droguri, si jocuri de noroc. Pentru ca ne spune ca sunt la fel. Si inca astept raspuns.

  • Kristofer 2 Mai 2012 at 22:42 Permalink

   Nu, droguri nu am incercat, iar jocuri de noroc doar de amorul artei, deci nu pe bani.

  • Stefan 11 Iulie 2012 at 08:25 Permalink

   nu trebuie sa incerci ca sa iti dai seama ca ambele creeaza dependenta! 😉


Lasa un comentariu