Poliția Locală se face că nu aude gălăgia de la Dumbrava

Joi, 18 Octombrie 2018 | Bacau, Initiative personale | 1 comentariu

La rugămințile locuitorilor din zona centrală, pe 26 septembrie am trimis către Poliția Locală a municipiului Bacău o interpelare despre gălăgia nocturnă din zona complexului Dumbrava: dacă știu despre această gălăgie care uneori răsună în tot cartierul, dacă au aplicat vreo sancțiune, dacă au primit sesizări și așa mai departe, dar în special pentru ziua de 22 septembrie, când la Dumbrava minunată a fost ditamai paranghelia.

Răspunsul (click pentru PDF): Poliția Locală nu a fost sesizată cu privire la aspectele menționate de mine, deci nu au fost necesare măsuri.

În schimb, a existat o sesizare telefonică pe 21 septembrie, la ora 23:45, însă echipajul de la fața locului a constatat că “cele sesizate nu se confirmă”. Totuși, respectivul agent al Poliției Locale se contrazice în fișa de intervenție: dacă în prima pagina spune că muzica de pe terasă “era la intensitate mică”, în cea de-a doua consemnază că “muzica de pe terasa societății era la intensitate medie”.

Păi ori e mică, ori e medie? Totuși, un locatar din zonă a sunat la Poliția Locală la miezul nopții și nu cred că a făcut-o doar ca să se distreze și ca să pună organul municipal pe drumuri.

Nu-i problemă, căci data viitoare venim cu filmulețe și, dacă e nevoie, chiar și cu o soluție de măsurare a decibelilor. SKM_C36818101510470

 

1 comentariu la “Poliția Locală se face că nu aude gălăgia de la Dumbrava”

  1. Horia 21 Octombrie 2018 at 13:03 Permalink

    manelele de alaltaseara au fost auzite de Politia Locală?


Lasa un comentariu