Ponta s-a gandit ca putina aroganta nu strica

Joi, 13 Octombrie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 5 comentarii

Liderul PSD Victor Ponta a sustinut astazi, alaturi de Viorel Hrebenciuc si Dragos Benea, o conferinta de presa la sediul organizatiei bacauane. M-a surprins atitudinea pe care au avut-o Victor Ponta si Viorel Hrebenciuc fata de ziaristi, in sensul ca aproape orice raspuns al lor avea o mare doza de ironie amestecata cu o oarecare aroganta.

S-a vorbit despre viziunea PSD  privind reorganizarea administrativ-teritoriala, despre salariile bugetarilor si ilegalitatile Guvernului PDL-ist, dar si despre obiectivul Partidului Social Democrat de a atrage cat mai multi tineri in organizatie. De asemenea, au fost punctate cateva activitati locale viitoare, printre care un curs de scriere a proiectelor europene si o adunare generala a membrilor de partid ce va avea loc in luna decembrie la Sala Sporturilor. Viorel Hrebenciuc ne-a promis ca “o sa ne placa”.

Jumatate din intrevederea social-democratilor cu presa bacauana a fost ocupata de schimbul de replici dintre jurnalisti/bloggeri si cei trei politicieni, in special Viorel Hrebenciuc si Victor Ponta. La ce bun, poate ne explica marii strategi din spatele presedintelui PSD. Hrebenciuc a vorbit de doua ori mai mult decat Victor Ponta. Dragos Benea a fost scurt si la obiect.

Fata de intalnirea din aprilie, USL-ul pare mai sigur pe el si Victor Ponta a prins un tupeu extraordinar. Nu stiu daca il avantajeaza.

5 comentarii la “Ponta s-a gandit ca putina aroganta nu strica”

 1. Kaysha 13 Octombrie 2011 at 23:46 Permalink

  Alea nu se cheamă “aroganţă” şi “ironii”. Alea-s băşini.

  • viorel 14 Octombrie 2011 at 23:41 Permalink

   Ce multa sensibilitate ai? Induiasator cit de mult bun gust!

 2. viorel 14 Octombrie 2011 at 23:42 Permalink

  Botin , cred !

 3. Lorena 15 Octombrie 2011 at 16:41 Permalink

  nu c-as crede ca Benea e mai breaz dar asocierea cu formolizatul asta de H nu-i face tare bine.Deja asocierea cu alti potentati ai PSD si cresterea la scoala lui Seche nu-l coafeaza. Ar trebui sa se dezica de ei dar nu prea are cum,e prea bagat.


Lasa un comentariu