Portocale peste tot

Marti, 15 Februarie 2011 | foto, Pareri personale | 4 comentarii

Ma gandesc ca spaniolilor le este greata de portocale. Pe strada, cel putin in Granada, sunt portocali din doi in doi metri. Sa vedeti cum stau portocalele in copaci.

Stati linistiti, nu va ganditi ca oamenii de aici sunt de-asa natura incat sa nu fure fructe din copacii de pe strazile orasului. Deloc. Ideea este ca momentan portocalele nu sunt coapte. In alta ordine de idei, spaniolii nu sunt o natie prea inteligenta. Mi se pare jenant sa nu stii sa te prezinti in engleza sau sa fii vanzator la un butic intr-un oras plin de turisti si sa nu fi auzit de one, two, three, etc.

4 comentarii la “Portocale peste tot”

 1. Gerhald 15 Februarie 2011 at 07:38 Permalink

  Ei cu portocalele, noi cu merele :))

 2. Anonymous 15 Februarie 2011 at 15:34 Permalink

  Ei o fi dat in greata de atatea portocale cum poate unii dintre noi au dat de mare. Dar sunt sigur ca tie o sa-ti placa portocalele de la ei deoarece la noi in tara sunt importate din Grecia. Asadar ai sansa sa mananci niste portocale autentice care sunt mult mai bune ca cele din Grecia sau Turcia.

 3. Anonymous 16 Februarie 2011 at 09:28 Permalink

  ce frumos e acolo! :)

 4. Anonymous 16 Februarie 2011 at 11:37 Permalink

  Imi pare rau sa te dezamagesc, dar cam in toata Europa este asa (ma refer la tarile nevorbitoare de engleza). Pur si simplu ori nu stiu ori nu vor sa vorbeasca.

  Ex: Sunt in Cehia momentan. La "Foreign Police" nu se vorbeste decat ceha. WTF is that?


Lasa un comentariu