3 posturi libere la compartimentul care se va ocupa cu administrarea parcărilor

Vineri, 3 Decembrie 2021 | stiri | Comenteaza

Alte trei posturi din organigrama Primăriei Bacău au fost scoase astăzi la concurs. De această dată vor fi recrutate 3 persoane pentru funcționalizarea Compartimentului administrare parcări din cadrul Direcției de Patrimoniu.

Acest compartiment se va ocupa de implementarea Regulamentului pentru atribuirea, utilizarea și digitalizarea locurilor de parcare de pe raza municipiului Bacău, propus de viceprimarul Miroșeanu, în contextul în care parcările nu vor mai fi administrate de Societatea de Servicii Publice Municipale.

Mai precis, cele 3 persoane recrutate prin concurs vor lucra pentru evidențierea, exploatarea și întreținerea parcărilor publice cu plată, a parcărilor de domiciliu, a parcărilor cu bariere, pentru ridicărea autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public, a ridicărilor autovehiculelor care ocupă ilegal locuri aparţinând domeniului public al municipiului Bacau etc.

primaria bacau angajari parcari

Compartimentul se ocupă cu amenajarea de noi locuri de parcare, atribuirea locurilor de parcare de domiciliu, eliberarea tichetelor şi abonamentelor de parcare, elaborarea proiectelor de acte normative locale, punerea în executare a legilor şi a celorlalte acte normative cu privire la activităţile desfăşurate şi relaţii cu persoanele fizice sau juridice, respectiv organizarea procedurilor de atribuire locuri de parcare.

Condițiile de participare:

  • pentru postul de inspector de specialitate (IA S): diplomă de licență sau echivalentă în ramurile de științe juridice, administrative, ale comunicării, economice sau inginerești; vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor absolvite; cunoștințe de operare pe calculator de nivel mediu/superior.
  • pentru cele două posturi de inspector de specialitate (I S): diplomă de licență sau echivalentă în ramurile de științe juridice, administrative, ale comunicării, economice sau inginerești; vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor absolvite; cunoștințe de operare pe calculator de nivel mediu/superior.

Așadar, dacă vă place ideea de a combina munca de teren cu cea de birou, sunteți atrași de domeniul rutier/al planificării mobilității urbane și aveți experiența necesară, sunteți așteptați la concurs.

În cazul în care participați la astfel de concursuri și sesizați nereguli sau suspiciuni de tot felul, vă rog să nu ezitați să mi le aduceți la cunoștință.

Detalii aici: https://municipiulbacau.ro/primaria/locuri-de-munca

Lasa un comentariu