Poze de la dezbaterea semnata PLD privind demolarea stadionului din Bacau !

Duminica, 14 Octombrie 2007 | Bacau, foto, stiri | 5 comentarii

In urma cu cateva zile anuntasem ca la Bacau va avea loc o dezbatere avand subiect demolarea Stadionului Municipal Bacau . Stim cu totii ca primaria vrea sa darame stadionul. Nu stim de ce si nu avem prea multe detali si de aceea PLD Bacau a invitat cetatenii la o dezbatere publica.

Dupa un discurs al celor invitati, oamenii din sala (cetatenii) au putut adresa intrebari celor care erau in masura sa raspunda. Dezbaterea a fost concisa si pe subiect. In concluzie, cei din sala s-au certat pe aceasta tema cu cei de pe scena, proiectul daramarii se transforma intr-un obiectiv pe termen cel putin mediu si s-a ajuns la concluzia ca primaria ar trebui sa informeze cetatenii de la un capat la altul, deci se cere transparenta totala.

Invitatii de la aceasta dezbatere au fost: Axinte Alexandru (nu a fost prezent), Chitat Vasile (nu a fost prezent) , Pop Flavies (FCM Bacau), Chiriac Ioan(presedinte PLD Bacau), Cornel Cepariu (prezentator eveniment), Luciu Iosif (post primar) , un reprezentant al primariei si Bordea Ion (fost sportiv) si alti cativa…

Nu cred ca va fi ultima dezbatere si cred ca vom mai avea in Bacau asemea evenimente destul de curand iar subiectele de discutie vor fi altele. Cei care venim la asemenea dezbateri, asteptam si pe primarul Romeo Stavarache si pe toti cei care vor fi invitati!

Macheta ne sugereaza ca stadionul e al nostru si nu trebuie daramat!

Invitatii prezenti la dezbatere


5 comentarii la “Poze de la dezbaterea semnata PLD privind demolarea stadionului din Bacau !”

 1. Anonymous 14 Octombrie 2007 at 13:28 Permalink

  A fost o dezbatere interesanta.Tibix.

 2. anonim 14 Octombrie 2007 at 13:37 Permalink

  la fel. Pararea mea. A fost si unele…care…:-j nu mai conteaza. Mircea07

 3. Matei 14 Octombrie 2007 at 19:07 Permalink

  Ai o tendinta suparatoare de subexpunere…baga pe A si da o compensare de +0.7 EV 😉

 4. anonim 14 Octombrie 2007 at 19:15 Permalink

  😐
  Mircea07.

 5. Matrix 8 Aprilie 2008 at 16:14 Permalink

  Chiriac îl face varză pe Stavarache!


Lasa un comentariu