Poze de la Gala FSC

Vineri, 25 Februarie 2011 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Gala Caritabila a Societatii Civile din Judetul Bacau, cu o traditie de 10 ani, organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar (ONG cu care noi, bloggerii, tocmai ne-am intalnit), aduna in fiecare an in luna februarie elita spiritului caritabil din comunitatea bacauana, de la personalitati publice si membri ai comunitatii de afaceri, pana la laureatii editiilor anterioare. Scopul este acela de a spirjini semenii aflati in suferinta, dar si pentru recunoasterea celor mai implicati membri ai comunitatii.

Aceasta a avut loc joi, 24 februarie 2011, la Green Parc. Conform comunicatului oficial de presa post-event, totalul incasarilor din donatii a fost de 36 000 de euro. Premiantii galei, pe scurt: companiile Agricola si Dedeman , ONG-urile si institutiile Betania, Centrul Daniel si ISU, dar si Andre Muit (presedinte Betania) si Leslie Hawke (initiator al Galei Premiilor Comunitatii Bacauane).

De partea artistica s-au ocupat voluntarii FSC, copiii beneficiari de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici, dar si de trupa Dela Fun. Evenimentul a fost prezentat de Oana Sirbu care, in startul galei, a cantat Ani de liceu. Playback, evident.

Poze de la Gala FSC

Vineri, 17 Decembrie 2010 | Bacau, foto | Comenteaza

Scuzati intarzierea, dar m-am luat cu altele si, spre rusinea mea, am uitat sa postez fotografiile de la Gala FSC in cadrul careia au fost premiati castigatorii concursului Reclama la Voluntariat.

Miercuri 15 decembrie, intr-un cadru festiv au fost acordate premiile concursului Reclama la Voluntariat. Evenimentul a fost deschis de un concert sustinut de beneficiarii Fundatiei de Sprijin Comunitar care au incantat audienta, ce a umplut aseara sala Ateneului, cu un program de cantece si obiceiuri de sezon. Dupa programul artistic a urmat ceremonia de acordare a premiilor la cele trei categorii de concurs. Continuarea comunicatului de presa

Galerie foto: Gala FSC 2010

Lasa un comentariu