Poze de la Gala FSC

Gala Caritabila a Societatii Civile din Judetul Bacau, cu o traditie de 10 ani, organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar (ONG cu care noi, bloggerii, tocmai ne-am intalnit), aduna in fiecare an in luna februarie elita spiritului caritabil din comunitatea bacauana, de la personalitati publice si membri ai comunitatii de afaceri, pana la laureatii editiilor anterioare. Scopul este acela de a spirjini semenii aflati in suferinta, dar si pentru recunoasterea celor mai implicati membri ai comunitatii.

Aceasta a avut loc joi, 24 februarie 2011, la Green Parc. Conform comunicatului oficial de presa post-event, totalul incasarilor din donatii a fost de 36 000 de euro. Premiantii galei, pe scurt: companiile Agricola si Dedeman , ONG-urile si institutiile Betania, Centrul Daniel si ISU, dar si Andre Muit (presedinte Betania) si Leslie Hawke (initiator al Galei Premiilor Comunitatii Bacauane).

De partea artistica s-au ocupat voluntarii FSC, copiii beneficiari de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici, dar si de trupa Dela Fun. Evenimentul a fost prezentat de Oana Sirbu care, in startul galei, a cantat Ani de liceu. Playback, evident.

3 thoughts on “Poze de la Gala FSC

  1. si ce ba daca o cantat playback?
    bine ca ai ajuns sa canti tu mai bine ba "blogger" decat ea

  2. pai cine stie sa cante poate sa cante live? nu crezi? nu facea nu stiu ce miscari in timpul dansului ca sa oboseasca si sa nu mai poata canta…
    Si..vorba aia…toti cantaretii care se respecta canta live….dau bani sa o aud cum canta live…ca daca vreau imi pun cd cu muzica acasa..
    Ia nu mai comenta tu de-aiurea pe aici…Si daca comentezi nu jigni sau nu stiu ce…

  3. Jignirea, intr-adevar nu-si are locul aici. Dar faptul ca a facut playback nu inseamna ca nu stie sa cante. Iar acolo n-a fost concertul ei, iar la lautarii care o acompaniau si la sala respectiva …. si-ar fi stricat imaginea. Daca ar fi existat pretentia de "live" costurile probabil ar fi fost mult mai mari … si profitul FSC ar fi fost diminuat, ceea ce nu ne-am fi dorit, nu? "Vocea" live nu e totuna cu puzderia de DJ-iuti care cu pretentii de live se folosesc de o scula buna de mixat si …. canta live frate, se respecta :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poze de la Gala FSC

Scuzati intarzierea, dar m-am luat cu altele si, spre rusinea mea, am uitat sa postez fotografiile de la Gala FSC in cadrul careia au fost premiati castigatorii concursului Reclama la Voluntariat.

Miercuri 15 decembrie, intr-un cadru festiv au fost acordate premiile concursului Reclama la Voluntariat. Evenimentul a fost deschis de un concert sustinut de beneficiarii Fundatiei de Sprijin Comunitar care au incantat audienta, ce a umplut aseara sala Ateneului, cu un program de cantece si obiceiuri de sezon. Dupa programul artistic a urmat ceremonia de acordare a premiilor la cele trei categorii de concurs. Continuarea comunicatului de presa

Galerie foto: Gala FSC 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *