Poze Festivalul Luminii Bacau 2010

Piata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” este locul care a gazduit sambata, 13 martie 2010, prima editie a Festivalului Luminii din Bacau. Zeci de cercetasi au pregatit un cadru natural unic realizat de membri ai comunitatii locale (copii, parinti, profesori, studenti, sau orice alti cetateni implicati).

Piateta a fost decorata cu aproximativ 3.000 de cutiute de hartie luminate, avand diverse forme, marimi si culori. Pe langa asta, cercetasii au desfasurat activitati diverse printre care amintim expozitia de fotografie si de desene, cantecele folk si, nu in ultimul rand, extraordinarul spectacol de jonglerie cu lumini care mi-a placut foarte mult. Sute de bacauani au ales sambata seara sa petreaca minute intregi in Piata Tricolorului, facand poze alaturi de cei dragi sau confectionand cutiute de hartie.

Colaboratori: Primaria Municipiului Bacau si SC Transport Public SA Bacau
Colaboratori media: Trustul de Presa Desteptarea, Ziarul de Bacau, Adevarul de Seara, 1 TV Bacau, Euro TV, Zile si Nopti, SuperBC, kristofer93.com, ContraSENS.com si InimaBacaului.ro

Am fost acolo si am facut poze. Cele mai interesante cadre le puteti vedea mai jos.

8 thoughts on “Poze Festivalul Luminii Bacau 2010

  1. Festivalul Luminii, a ajuns pentru prima oara, anul acesta si in Bacau si suntem mandri de acest lucru. Au fost momente grozave si chiar daca cercetasii (tineri, copii sau parinti) au muncit cat se poate de mult pentru ca in centrul orasului sa fie aprinse cele peste 2500 de "gulgute", efortul a meritata din plin. Toate aceste lucruri nu ar fi avut loc daca cercetasii din cele trei grupuri din Bacau nu si-ar fi adus aportul considerabil in tot ce tine de organizare. Le multumim si ii felicitam, iar petru anul viitor, nu uitati… Cercetasii Organizatiei Nationale "Cercetasii Romaniei" va invita sa "redescoperiti bucuria din lucruri marunte". (Lucian Pal)

  2. am fost si eu in bacau ieri.
    am vazut doar pregatirea, insa am plecat din oras pe la ora 20.00.
    mi-ar i placut sa vad spectacolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *