Poze Student party in Club Kremlin Bacau

Duminica, 24 Ianuarie 2010 | Bacau, foto | 5 comentarii

Joi, 21 ianuarie 2010, Club Kremlin din Bacau si Liga Studentilor a Universitatii din Bacau “Vasile Alecsandri ” au organizat “Tuborg student party“. In slideshow-ul de mai jos puteti vedea zeci de fotografii de la eveniment.

Kristofer93.com este partener media al Clubului Kremlin.
Credit galerie foto: Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau

5 comentarii la “Poze Student party in Club Kremlin Bacau”

 1. AdrianN 24 Ianuarie 2010 at 10:39 Permalink

  Nu stiu daca ai vazut , dar in weekendul asta a cam cazut curentul de mai multe ori , si se pare ca nu e vina E-on, ci de la ei , ca e prea incarcata reteaua ! Daca stii mai multe detalii, poti sa imi zici ?

 2. Anonymous 26 Ianuarie 2010 at 17:26 Permalink

  am fost si eu in kremlin…ce sa zic,muzica de 2 lei si culmea s-a luat si curentul, preturi piperate…varza prea multa reclama pentru nimic

 3. Anonymous 27 Ianuarie 2010 at 13:52 Permalink

  Cum sa fie de la ei de la reteaua prea incarcat din moment ce din 4 decembrie de cand au deschis nu au avut probleme si nu adus nici un consumator major in plus (de curent)?daca era problema de la ei, oare nu le sareau lor sigurantele?de ce se decupla generalul de la toata hala aia?UNDE E VINA CLUBULUI KREMLIN???
  nu mai vorbiti fara sa cunoasteti problema , fara sa adunati mai multe informatii inainte de a face asemenea declaratii.

  Incepand de weekendul acesta nu vor mai fi probleme pentru ca am inteles ca si-au luat generator separat!

  oare ce ne lipseste ca sa starpim toti carcotasii astia??? :-L

 4. Anonymous 27 Ianuarie 2010 at 20:43 Permalink

  :))) Da' ce intrigat esti anonimule. Daca n-as sti as spune ca esti angajat acolo… de unde stii tu ca nu au pus consumatori noi pe retea? poate au cumparat masini de gheata la fiecare masa. Si de unde mai stii tu ca si-au cumparat generator?:)) Esti… cum ar spune un mare clsic in viata (EU)… ESTI PRAF! Cat despre carcotasi… daca nu au ce ascunde, nu vad de ce iti faci atatea probleme.

 5. Anonymous 31 Ianuarie 2010 at 22:33 Permalink

  pacat de voi…..


Lasa un comentariu