Poze Vranceanu vs. Unirea

Sambata, 1 Mai 2010 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Manifestarile dedicate Serbarilor Colegiului National Gheorghe Vranceanu Bacau au inclus in acest an inaugurarea celui de-al doilea teren de sport al liceului, Arena Paul Deboveanu. Noul teren de sport a costat 7 500 de euro si este investitia parintilor din colegiu. Numele terenului poarta numele lui Deboveanu in semn de recunostinta pentru cei 45 de ani de activitate in cadrul liceului ca profesor de educatie fizica si sport si diriginte a multor generatii.

Evenimentul a avut loc joi, 29 aprilie 2010, la orele diminetii, in curtea colegiului, unde sute de elevi, profesori, dar si parinti au participat la primul meci disputat pe noul teren de sport. Partida amicala a pus fata in fata doua echipe formate din profesori de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau si de la Colegiul National Unirea din Focsani. Fiecare tabara a venit in fata spectatorilor cu o trupa de majorete si cu o mascota, Peter Pan pentru Vranceanu si Hook pentru Unirea.

Nu am fost la eveniment, dar, multumita lui Rares, un prieten din Vranceanu, puteti vedea o galerie foto care cuprinde 130 de fotografii.

3 comentarii la “Poze Vranceanu vs. Unirea”

  1. tudor 1 Mai 2010 at 01:48 Permalink

    "…diriginte a zeci de generatii…" Asta ar insemna cel putin 20 de generatii, iu 45 de ani. Ceea ce e putin ireal, imposibil, supradimensionat, incredibil si inimaginabil d.p.d.v. al capacitatilor umane.

  2. Claudiu 1 Mai 2010 at 09:50 Permalink

    Ce inaugurare? Terenul ala e construit de 3-4 ani. Acum s-au gandit si ei sa-l dea in folosinta?

  3. Rares 1 Mai 2010 at 18:36 Permalink

    Daca nu observi, terenul e altul, e un gazon sintetic cum este la un loc renumit din Bacau, ca sa nu fac reclama. Si se pare ca a fost foarte bine primit, mai ales de elevii pasionati de fotbal.


Lasa un comentariu