Premiul Divanului AdBlog merge la Beniamin Ciobanu

Joi, 26 Mai 2011 | stiri | 1 comentariu

Pe 3 mai, de Ziua Mondiala a Presei Libere, consilierul local Nicolae Zaharia lansa concursul de eseuri pentru elevii bacauani intitulat “Tacerea ucide democratia“. Pana pe 15 mai, organizatorul si partenerii media implicati au primit peste 80 de eseuri de la tinerii care au fost provocati sa isi exprime parerea fata de dreptul la libertatea de expresie, in maxim 5000 de semne.

Divanul AdBlog s-a numarat printre partenerii media ai initiativei, bloggerii avand sarcina de a desemna un castigator din partea asociatiei. Acesta este Beniamin Ciobanu, elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic de Comunicatii “N.V. Karpen”, care a primit din partea Divanului o diploma, un documentar semnat de autor (sorry, am uitat cum ii spune), respectiv o excursie la Palatul Parlamentului impreuna cu ceilalti castigatori. De asemenea, Beniamin al nostru a fost desemnat si castigatorul organizatorului, primind astfel premiul cel mare de 300 de lei.

Ca sa strecor si o picanterie printre atatea date concrete, dupa ce a pus mana pe plicul cu bani, lui Beniamin parca nu ii mai pasa de excursia de la Bucuresti. E de inteles si nu il condamn. Si ca sa va scutesc de intrebari suplimentare tin sa precizez ca da, pentru festivitatea de premiere ne-am intalnit in parc, intr-un cadru neconventional.

Master Chief-ul juriului bloggerilor a fost Kaysha. La ea pe blog puteti vedea un clasament detaliat al Divanului, iar pe blogul lui Aghiuta puteti citi textul castigator, intitulat Corul celor ucisi.

Multumim tuturor celor care ne-au trimis eseuri!

Galerie foto: Festivitatea de premiere a concursului de eseuri Tacerea ucide democratia

 

 

1 comentariu la “Premiul Divanului AdBlog merge la Beniamin Ciobanu”

  1. O3 29 Mai 2011 at 00:03 Permalink

    Mai sa fie, si asta tot de la Karpen e?


Lasa un comentariu