Primaria Bacau va fi impodobita pentru Craciun

Miercuri, 3 Decembrie 2008 | Bacau, foto, stiri | 5 comentarii

Anul trecut cladirea Primariei din Bacau a fost luminata de Craciun intr-un mod inedit si modern: cu ajutorul unui proiector, au reusit sa proiecteze diferite imagini, lumini si mesaje pe cladire.

In acest an se revine la aceeasi metoda veche: cladirea Primariei va fi impodobita cu instalatii luminoase. In aceste zile se lucreaza la impodobirea orasului Bacau pentru Craciunul anului 2008.
Banuiesc ca se doreste ca in data de 6 decembrie sa fie organizata o manifestare dedicata copiilor pentru a celebra intrarea in sezonul sarbatorilor sfarsitului de an 2008.

Voi reveni curand cu alte articole despre amenajarea orasului Bacau cu astfel de instalatii.


5 comentarii la “Primaria Bacau va fi impodobita pentru Craciun”

 1. madutzu 3 Decembrie 2008 at 18:46 Permalink

  degeaba…dak orasul nu e…anul asta s au axat mai mult p locurile publice….piata din fata casei d cultura…parcul d langa statuia lui Stefan cel Mare…soseaua d p centru nu e aproape deloc..in afara de globurile de deasupra..parcul..mai deloc…fara brad..ca in alti ani..in concluzie nu mi place deloc..sau…mai e varianta ca deacuma se se apuce..sa speram!SARBATORI FERICITE!! la toate lumea..preventiv:D

 2. andrey91 3 Decembrie 2008 at 19:20 Permalink

  jegosul ala de Stavarache nu e bun de nimic

 3. bogdan 4 Decembrie 2008 at 01:10 Permalink

  imbodobita? cu bodoabe?

 4. Gabuzu 4 Decembrie 2008 at 16:35 Permalink

  Cine stie poate o sa iese ceva frumos :) ramane de vazut. . eu zic ca nu ar trebui sa fie ca in alti ani .. Lumea vrea schimbare, din cate vad schimbarile au fost cat de cat frumoase .. acuma cine stie .. ramane de vazut pe viitor

 5. catalin.turcitu 5 Decembrie 2008 at 00:21 Permalink

  mie imi plac supermult cum au iesit primaria si piata tricorolului…si podul serbanesti e ok. per total mai bine decat anul trecut si mai de bun gust decat piatra neamt de ex care e super kichi.


Lasa un comentariu