Primarul Bacaului la Divanul VIP

In caz ca nu stiati, noi, bloggerii bacauani, organizam periodic intalniri amicale cu personalitati (vedete din showbiz, politicieni, scriitori, sportivi, etc.). Vineri ne-am intalnit cu Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.

Ne-am intalnit la Primarie. Avand in vedere ca toti bloggerii din Divan scriu pe blog de multe ori despre lucruri ce tin de frumosul si indragitul oras Bacau, intalnirea cu primarul trebuia bifata. El a considerat ca este mai bine sa ne intalnim pe terenul lui, la Primarie. N-am avut nimic impotriva. La urma urmei eram si suntem niste „bloggeri platiti” si va dati seama ca nu aveam cum sa spunem pas. Oricum la urmatoarea nu scapa, vorba lui Aghiuta: ne vom vedea pe terenul nostru, adica la crasma. Pardon, restaurant.

Am vorbit despre culoarea blocurilor din oras, despre Sechelariu, despre planul actualei administratii de a dezvolta la Centrul de Afaceri domeniul inovarii si cel al protectiei mediului (nu stiu cu cine, dar cica gasim). Chiar ne-a spus foarte multe lucruri despre tehnologie, software, tineri valorosi si de un proiect ambitios in acest sens, dar cu precizarea ca toate aceste lucruri se vor intampla in perioada 2013 – 2020.

Dupa ce ne-a comunicat ca a fost ales vicepresedinte in Comitetul executiv al Consiliului European al Municipalitatilor, asta inseamnand ca Bacaul ar avea o pila buna la UE pentru obtinerea de fonduri europene, primarul a raspuns la cateva intrebari legate de cainii vagabonzi, de culoarea blocurilor din oras, de cateva proiecte de infrastructura in derulare si parca si de Sechelariu.

Nu am mai apucat sa il intrebam daca nu a simtit vreodata nevoia sa mai arunce cateva dintre cele 8-9 ceasuri de pe birou ca sa isi puna un laptop sau desktop, ce hobby-uri are, ce bloguri citeste si daca are de gand sa isi faca blog, dar nu genul de blog care sa fie plin de comunicate plictisitoare. Asadar, bloggerii platiti vor inca o intalnire, dar mai incolo.

Saptamana viitoare ne intalnim cu Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean.

4 thoughts on “Primarul Bacaului la Divanul VIP

  1. Bine sintetizat…Sper ca intalnirea viitoare sa fie un pic altfel. Poate-l convingem sa-si faca si un blog, dar, cum ai spus si tu, cu o tenta mai personala.

  2. Foarte interesanta initiativa voastra de a va intalni cu personalitatile judetului. Vreau sa cred ca nu va pierdeti spiritul critic atunci cand va intalniti cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *