Primarul Necula s-a molipsit de la Dragnea de scenarită?

Luni, 27 Noiembrie 2017 | Politica | 2 comentarii

Astăzi, primarul Necula mi-a demonstrat că este bolnav de scenarită. Ori pur și simplu, ca un soldat docil de partid ce este, transmite temele lui PSDragnea la nivel local. De ce spun asta?

Păi cică:
– am abordări soroșiste;
– am “trese” (pe asta mi-a mai spus-o și în trecut, nu e prima oară, dar de data asta m-a comparat cu ex-ministrul Teodorovici care, culmea, e colegul său de partid);
– opoziția (deci și eu) din CL funcționează pe baza unor mesaje și articole ale unor bloggeri locali.

În mare, acestea au fost vorbele aruncate de Cosmin Necula la ședința de astăzi a Consiliului Local al municipiului Bacău. Când o să fie publicată înregistrarea ședinței pe canalul de YouTube al municipalității, veți auzi cu urechile voastre balivernele respective.

Bonus: pe Cătălin Bogdan Crețu, consilier local liberal, l-a luat la împins vagoane că de ce este profesor la Colegiul de Artă și că de ce își permite să semnaleze problemele de finanțare din acea instituție de învățământ.

Toate astea nu sunt altceva decât niște diversiuni penibile, chiar petarde politice, prin care actuala putere locală PSD-ALDE-PMP încearcă să își ascundă impotența administrativă.

Prostii de genul ăsta este în stare să debiteze, dar să ne explice de ce alocă 34.000 de lei pentru un “banner la mulți ani” prin rectifificarea bugetului local pe anul 2017 – pauză!

conferinta-psd dragnea benea necula

2 comentarii la “Primarul Necula s-a molipsit de la Dragnea de scenarită?”

  1. Sisica 28 Noiembrie 2017 at 08:06 Permalink

    Toata lumea a constatat deja, ca acest ******, este un mincinos notoriu si un incapabil. A dezvoltat in jurul lui un grup infractional organizat, s-a inconjurat de infractori care sug si devalizeaza sistematic banii bacauanilor si inventeaza fel de fel de achizitii ciudate, cu scopul clar de a fura. Stie ca nu va mai pupa un alt mandat si acum cat mai poate, incearca sa-si umple sacii cu bani. Poate ii v-a opri cineva pana la urma din aceasta cursa nebuneasca de imbogatire fara a munci cinstit! Dar catusele zornaie cu clinchetul clopoteilor…,

  2. Observator1 28 Noiembrie 2017 at 09:55 Permalink

    Fire. Fire. … Incepi sa te apropii de adevar…. Keep looking!


Lasa un comentariu