Primarul e un “simplu cetățean” cu “tot felul de întrebări”, dar fără prea multe răspunsuri despre avariile la apă

Marti, 17 Iulie 2018 | Bacau | 1 comentariu

Ca să detensioneze ostilitățile la adresa lui după 2 ani de mandat în care n-a mișcat nicio pietricică pentru funcționalizarea rezervei de apă a orașului Bacău, primarul Cosmin Necula a organizat o mascaradă de conferință de presă în care i-a chemat pe șefii de la CRAB (Compania Regională de Apă Bacău) ca să îi certe. De fapt, ca să îl certe doar pe directorul tehnic Rădulescu, în timp ce pe doamna Chiper (director general) a menajat-o pentru că, vorba aia, e trimisa șefului său de partid și n-are curajul necesar ca să-i reproșeze ceva. Oricum, penibilă sceneta.

Aberații debitate la conferința depresă de astăzi de întâiul cetățean al orașului:

 • ca simplu cetățean al Bacăului am dreptul să îmi pun tot felul de întrebări
  (unu: ești ditamai primarul, nu un simplu cetățean; doi: ai dreptul nu să pui întrebări, ci să ne oferi răspunsuri și soluții, că de aia ești plătit cu 3.000 de euro pe lună);
 • de ce nu a fost realizată urmărirea specială în timp a conductei?
  (pe noi ne întrebi, domnule primar?)
 • nu intru deocamdată în teoria halucinantă a sabotajului
  (nu m-aș mira să aud din gura pesediștilor băcăuani că și de data asta e vina lui Soroș pentru prostiile făcute de ei în ultimii 28 de ani la cârma județului)
 • săptămâna viitoare voi depune plângere penală” […] “cineva trebuie să răspundă pentru golăneala asta de conductă
  (abia aștept să văd cum dl. Necula își toarnă mai marii de la partid pentru prostiile făcute în urmă cu mulți ani cu privire la aducțiunea de la Valea Uzului, dar sunt foarte sceptic că asta o să se întâmple);
 • “se nasc întrebări dacă această companie mai poate supraviețui”
  (asta pare a fi noua voastră combinație pe linie de partid: să aduceți RAJA Constanța aici, așa cum ați făcut la Onești).

Între timp, a fost anunțat un protest diseară în fața Primăriei Bacău. Din păcate, nu voi putea fi prezent acolo întrucât sunt plecat din localitate, însă chiar sper ca acolo să apară mult mai mulți cetățeni decât la protestul organizat la avaria din aprilie.

palea necula gaina

1 comentariu la “Primarul e un “simplu cetățean” cu “tot felul de întrebări”, dar fără prea multe răspunsuri despre avariile la apă”

 1. Anonim 17 Iulie 2018 at 15:31 Permalink

  ApaVital Iasi, nu RAJA Constanta. E “vaca de muls” a PSD Iasi, insa, compania e profitabila si la nivelul Iasului face investitii pe banda rulanta (se fura la greu, dar se si face la greu, atat din fonduri EU cat si personale – dar tarifele pt populatie sunt pe masura…). O fi bine, o fi rau?!


Lasa un comentariu