Cum încearcă Primarul ZERO să vândă gogoși tinerilor din ONG-uri

Luni, 12 Februarie 2018 | Bacau, Tineret | 3 comentarii

După ce a tăiat fondurile destinate realizării Centrului de tineret (promis și asumat în documentul cu care am câștigat titlul de Capitala Tineretului din România), primarul Necula, în tupeul său nemărginit, se întâlnește cu tinerii și încearcă să le vândă acestora gogoși despre bugetul orașului pe anul 2018.

Pentru informarea corectă a tuturor băcăuanilor: în proiectul de buget pentru anul 2018, document publicat pe site-ul Primăriei Bacău, în dreptul creditelor bugetare alocate tinerilor apare cifra rotundă 0. 

fonduri tineret proiect buget bacau 2018

Bonus: Cosmin Necula tot repetă în eter faptul că legea e proastă, că e șchioapă și că nu îl lasă să facă una sau alta. Da’ nu cumva ai fost 4 ani de zile în Parlamentul României, având ocazia cel puțin să inițiezi un proiect de modificare a acestei legi? În plus, cine deține acum majoritatea parlamentară: nu cumva partidul din care dl. primar face parte? Orice tânăr cu un minim spirit critic ar trebui să își pună întrebările astea.

Până la alte discuții tehnice, am un mare sfat pentru tinerii din ONG-uri: fugiți cât puteți de “parteneriatele directe” cu care administrația Necula are impresia că o să vă atragă de partea ei!

Acestea sunt fonduri bănești nerambursabile alocate fără concurs de proiecte și reprezintă un mare măr otrăvit. În formula în care acestea au fost acordate până acum, organizațiile non-guvernamentale vor fi puse să dea banii înapoi, iar funcționarii primăriei vor fi chemați să dea explicații în fața procurorilor.

Untitled

Imagine extrasă din acest live realizat de Federația Tinerilor din Bacău la consultarea publică organizată astăzi.

3 comentarii la “Cum încearcă Primarul ZERO să vândă gogoși tinerilor din ONG-uri”

  1. Marius BB 12 Februarie 2018 at 20:02 Permalink

    am intrebat si pe alte bloguri:
    De ce tinereii de la capitala tineretului se trag in continuare in poze cu acest individ? De ce aceasta federatie a tinerilor nu spune nimic? De ce continua sa il cheme la evenimente pe acest mincinos care le rade in fata?

  2. Lumea 15 Februarie 2018 at 22:26 Permalink

    Dar la pensionari cat este alocat in bugetul pe 2018? Pt ca ei il voteaza si acolo trebuie dirijati banii tinerilor.


Lasa un comentariu