Primele rezultate la Bacau!!!

Cu ajutorul unui prieten am primele rezultate, neoficiale, neverificate, nu se stie marja de eroare.
(duminca)

 • Romeo Stavarache: 49%
 • Sergiu Sechelariu: 23%

(exit-poll Gallup)

Update1 (21:25): Sondaj PNL – Stavarache 51 %.
Update2 (22:16): Sondaj (surse): Stavarache – din primul tur , Benea – presedinte CJ.
Update3 (prezenta la vot):
total judet (48,94 %), urban (43,44 %) iar rural (54,35 %)
Update4: Locul III – Ioan Chiriac
(luni)
Update5 (00:11): inca nu se stie nimic oficial, ma duc la culcare.
Oricum sunt doua variante la primarie: Stavarache din primul tur sau turul doi, Stavarache si Sergiu Secgelariu si iar la CJ este posibil sa iasa Dragos Benea.
Update6 (ora 07:30): Stavarache are cam 49-50-51 %, Sergiu Sechelariu cam 23 – 24 %. La CJ Bacau se pare ca lupta este stransa intre Dragos Benea si Ionel Palar.
Update7 (11:00): Se pare ca ce am spus aseara se confirma: Stavarache – a iesit primar din primul tur, iar Dragos Benea este inca 4 ani presedinte!
Update8 (11:01): Prin oras se aude ca nu ar fi iesit Dragos Benea.

Update9 (12:08 – ContraSENS):
Inca se numara voturile pentru Primaria Bacau. Stavarache are in continuare sansele sa castige din primul tur. La CJ se pare ca lupta s-a transat in favoarea lui Dragos Benea.
Update10 (18:50):
Nicio comunicare oficiala din partea birourilor! Conform unor surse neoficiale, al ora 10:00 , Stavarache avea 50 % + 34 de voturi, iar Sergiu Sechelariu 23-25%. Voturile au fost contestate de Sergiu Sechelariu, rezultatele nu apar! Suntem singurul oras din Romania in care nu se stiu rezultatele!
Update11 (20:21): La primarie, va fi turul 2 !

 • Stavarache: 49,32 %
 • Sergiu Sechelariu: 18,80 %

Update12 (20:23): Consiliul Judetean: Dragos Benea – 37,32 %, Ionel Palar – 26,85 %.
O analiza mai detaliata a alegerilor locale din Bacau, maine dimineata!

Daca voi mai avea informatii, voi posta aici!

13 thoughts on “Primele rezultate la Bacau!!!

 1. Practic Stavarache e aproape să câştige primăria din primul tur. Oricum, chiar dacă va ajunge în turul doi, nu cred că vor fi surprize…

 2. era de asteptat, azi cand m-au luat cei de la insomar la intrebari, stavarache avea „de-a linute” pe cand sechelariu doar punctulete:)

 3. am inteles ca a fost o bataie la marinaru sambata..tu stii ceva sau ai vreun articol?ca yo am cautat peste tot si nu gasesc nicaieri..poate afli tu ceva

 4. nu-mi vine sa cred ce se intampla.aceste alegeri m-au lasat masca , nici nu mai am cuvinte. HOTIE!!!

 5. Mai oameni buni,ce a facut asta 4 ani de zile? Daca sunteti in tema, ar trebuii sa va ia groaza daca va fi dinnou primar…e strigator la cer. Oricine, numai asta sa nu mai fie, sunteti chiori, chiar nu vedeti ca numai gura e de el, ce a facut pana acum? ce e cu mascarada asta la usile oamenilot? Banii pe care ii cheltuie pt alegerile electorale, ai cui credeti ca sunt? Ai lui? Nu! Ai vostri…si nu e asa de convenabil. Eu zic asa: sa fereasca cel din cer sa iasa asta din nou ca multi o sa o ia la fuga din oras si din tara.

 6. ce e cu asta ba?nu a fkt nik…..mai bn ar lasa p altu poate face mai multe……….ce e cu parlitul asta kre nu stye c vrea d l viata

 7. in marinaru sa lasat cu moartea unui barbat dupa ce au fost mai multe incaierari….unul dintre barbati a fugit si a murit innecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *