Primul concert de pian din Parcul Catedralei

Miercuri, 11 August 2010 | Bacau, stiri, Video | 3 comentarii

La inceputul lunii mai a fost inaugurat primul magazin de piane din Moldova. Despre Salonul de Piane am scris aici si aici. Mioara Iacob, proprietara magazinului, anunta la deschidere ca Salonul de Piane va organiza saptamanal evenimente culturale in aer liber, in Parcul Catedralei.

Trecuse o luna de la inaugurare iar Salonul de Piane nu organizase nimic. Asta era esenta, ca se vor organiza concerte de pian in aer liber. Toata media asa a dat stirea. In iunie am scris un articol pe aceasta tema pe care l-am numit Concertul mut al Salonului de Piane. Am fost putin rautacios dar am avut 100% dreptate si m-am resemnat atunci cu gandul ca nu voi vedea un eveniment de acest tip in Bacau.

Pentru ca i-am criticat ca nu au organizat nimic dupa deschidere, acum ma simt obligat sa vorbesc despre primul eveniment care a avut loc miercuri seara in Parcul Catedralei. Mai multi elevi (banuiesc ai Liceului de Arte “George Apostu”) au cantat pentru persoanele care se aflau in zona si nu erau deloc putine. Am fost placut suprins aseara sa vad ca initiativa Salonului de Piane chiar a fost pusa in practica. La mai multe!

3 comentarii la “Primul concert de pian din Parcul Catedralei”

  1. Anonymous 14 August 2010 at 00:22 Permalink

    super la cat mai multe evenimente de astea , in weekend , ca in timpul saptamani se cam lucreaza 😛 :) , poate vom avea parte si de ceva jazz sau bossa nova :)

  2. Anonymous 18 August 2010 at 17:38 Permalink

    bravo….in locul oboistei, eu as cere o plata substantiala….merita, pe cuvant!

  3. Anonymous 18 August 2010 at 17:41 Permalink

    bravo, copii!


Lasa un comentariu