Primul concert de pian din Parcul Catedralei

La inceputul lunii mai a fost inaugurat primul magazin de piane din Moldova. Despre Salonul de Piane am scris aici si aici. Mioara Iacob, proprietara magazinului, anunta la deschidere ca Salonul de Piane va organiza saptamanal evenimente culturale in aer liber, in Parcul Catedralei.

Trecuse o luna de la inaugurare iar Salonul de Piane nu organizase nimic. Asta era esenta, ca se vor organiza concerte de pian in aer liber. Toata media asa a dat stirea. In iunie am scris un articol pe aceasta tema pe care l-am numit Concertul mut al Salonului de Piane. Am fost putin rautacios dar am avut 100% dreptate si m-am resemnat atunci cu gandul ca nu voi vedea un eveniment de acest tip in Bacau.

Pentru ca i-am criticat ca nu au organizat nimic dupa deschidere, acum ma simt obligat sa vorbesc despre primul eveniment care a avut loc miercuri seara in Parcul Catedralei. Mai multi elevi (banuiesc ai Liceului de Arte „George Apostu”) au cantat pentru persoanele care se aflau in zona si nu erau deloc putine. Am fost placut suprins aseara sa vad ca initiativa Salonului de Piane chiar a fost pusa in practica. La mai multe!

3 thoughts on “Primul concert de pian din Parcul Catedralei

  1. super la cat mai multe evenimente de astea , in weekend , ca in timpul saptamani se cam lucreaza 😛 🙂 , poate vom avea parte si de ceva jazz sau bossa nova 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *