ProdusIn.RO

Vineri, 28 Noiembrie 2008 | Pareri personale, stiri | 4 comentarii

In urma cu doua saptamani Traian Basescu a indemant romanii sa consume numai produse romanesti. Si da, Traian Basescu a mers cu Loganul.

Pana acum am fost de parere ca acest subiect este demagogie pura. In ultimele zile mi-am schimbat parerea pentru ca am aflat de o initiativa foarte interesanta pentru incurajarea achizitiei de produse exclusiv romanesti.

Click: produsin.ro

Este vorba de ProdusIn.ro, prima initiativa de acest fel in Romania. Este privata si urmareste incjurajarea consumului de produse romanesti. Site-ul contine o baza de date cu produse romanesti la care poate contribui oricine.
Demersul este abia la inceput si tinde sa ia amploare pentru ca s-a apelat la mai multi bloggeri, printre care ma regasesc si eu.

Va promit ca voi scrie periodic despre consumul de produse romanesti!

4 comentarii la “ProdusIn.RO”

 1. pgn.ro 28 Noiembrie 2008 at 14:42 Permalink

  sal ma vreau si eu idu tau de mes sati zic cv dak vrei :)

 2. Imperfectul 28 Noiembrie 2008 at 18:14 Permalink

  Din pacate sunt extrem de putine produse romanesti care sa poata inlocui produsele de provenienta straina. Dar ne putem axa pe fructe, legume, vinuri… altceva, mai greu. Romanii chiar si atunci cand produc sub licenta, scot marfa slaba calitativ.
  Am locuit 2 ani langa fabrica Pepsi din Bucuresti si-i vedeam pe lucratorii de acolo cum furau tot soiul de ingrediente (caramel, zahar etc.).
  Un alt exemplu: Daewoo Cielo! Pe vremuri cand foloseam tipul de auto, aveam 3: 1 de fabricatie Coreea si 2 romanesti. Diferentele erau imense!!!

 3. kristofer93 28 Noiembrie 2008 at 19:38 Permalink

  id kristofer93

 4. bate vantul 30 Noiembrie 2008 at 07:04 Permalink

  deci…kristofer……mai bn ai scrie ceva mai “interesant” ca de exemplu preturile din revistele de la supermarket-uri,de ce sunt intotdeauna cu “…99,99 lei” si nu e o suma rotunda? :))


Lasa un comentariu