Promisiuni care trebuie respectate de Stavarache

Joi, 3 Iulie 2008 | Bacau, Pareri personale, stiri | 12 comentarii

Romeo Stavarache a fost primar 4 ani si va mai fi si de-acum inainte, el a fost reales de majoritatea celor care s-au dus la vot. Ca in orice campanie electorala, politicienii promit multe. La fel ca orice candidat, si el a facut promisiuni. Ce trebuie sa faca el in urmatorii 4 ani:

Primarul Romeo Stavarache spune ca peste 4 ani Bacaul va deveni cel mai puternic centru economic din Moldova si intre primele 5 din Romania. Sa speram ca isi va tine toate promisiunile!

12 comentarii la “Promisiuni care trebuie respectate de Stavarache”

 1. Delia 3 Iulie 2008 at 12:14 Permalink

  Izolarea blocuriloe. Deja a inceput.

 2. Anonymous 3 Iulie 2008 at 12:49 Permalink

  POT SA PUN UN PROGRAM DE SPART PAROLE YAHOO(PUR SI SIMPLU IL PUI LA LUCRU SI TI DESCOPERA PAROLE:IA CAM JUMA DE ORA DE PAROLA).E FACUT IN LIMBAJUL C.
  DREPT DOVADA ..DACA NU MA CREDETI:FACETI UN CONT YAHOO,DA TI MI ID UL SI VA SPUN PAROLA

 3. kristofer93 3 Iulie 2008 at 14:40 Permalink

  nu te cred/// ia depisteaza-mi parola la mrc_barbu

 4. Anonymous 3 Iulie 2008 at 16:25 Permalink

  trebuie niciodata nu ia forma de plural. nu exista trebuiesc

 5. kristofer93 3 Iulie 2008 at 16:26 Permalink

  ok, greseala mea!

 6. Anonymous 3 Iulie 2008 at 17:06 Permalink

  [quote=”text articol”]Primarul Romeo Stavarache spune ca peste 4 ani Bacaul va deveni cel mai puternic centru economic din Moldova si intre primele 5 din Romania. Sa speram ca isi va tine toate promisiunile![/quote]

  Permite-mi sa nu dau crezare unor vorbe in vant. Ca sa atinga tinta asta, trebuie ca Bacaul sa beneficieze de un lobby puternic la Bucuresti pentru proiecte de infrastructura si fonduri diverse de dezvoltare. In plus, orasul trebuie sa aiba un regim de taxe si alte facilitati care sa permita investitorilor straini ( ei au capitalul financiar ) sa investeasca aici si nu in Arad, Ploiesti, Sibiu, etc.

 7. catalin.turcitu 4 Iulie 2008 at 08:39 Permalink

  70% din proiecte vor fii terminate in 4 ani, 20% vor fii in lucru la urmatoarea campanie electorala de peste 4 ani si mai ramane 10% (soseaua de centura si pasajul subteran – promisiuni pentru urmatorul mandat. Asta e pronosticul meu si cu siguranta orasul v-a fii mult schimbat in bine la urmatoarele alegeri.
  Pronosticul vostru?

 8. Anonymous 4 Iulie 2008 at 09:43 Permalink

  @catalin.turcitu

  Interesant pronostic si foarte plauzibil cu exceptia unui mic argument. Soseaua de centura nu este proiectul primariei, mai ales in prezent, dupa cum presa a precizat cu ceva timp in urma ca aceasta sosea este finanta in totalitate de la guvern si ca in prezent se afla in perioada de proiectare sau a deposedarilor de terenuri !?, iar constructia acesteia ar trebui sa inceapa cam in toamna.

  Ramane de vazut daca asa va fi in cazul soselei de centura. Totusi regret ca nu se pune accentul pe infrastructura in loc de aceste mici “stilizari” sau proiecte de agrement urbane, deoarece infrastructura este unul din pilonii progresului economic.

  Ca pronostic si sper sa nu fie interpretat mai mult decat o opinie pur subiectiva:

  [b]Insula de agrement[/b] – probabil nerealziata din cauza lipsei celor 8 milioane de euro la care eeste estimat proiectul. Sau lucraile vor fi incepute pe undeva in trimestul al III-lea al anului 2011.

  Pasajul subteran: probail lucrarile vor incepe pe la jumatatea anului viitor iar proiectul va depasi cu mult termenul de finalizare din cauza complexitatii locatiei. Acest tunel trece pe sub 14 linii de cale ferata !

  Noua baza sportiva ( pe terenul fostei unitai din cartierul CFR ) : Foarte greu de gasit finantare pentru asa ceva. La momentul actual exista doar un P.U.Z aprobat pentru acea zona deoarece se dorea relocarea stadiodonului la un moment dat. Asupra acestui planeaza o profunda incertitudine.

  Cat despre restul proiectelor din lista, majoritatea dintre acestea sunt incepute si anume:
  Centru expozitional si de afaceri, spitalul municipal, parcul de pe Blv. Unirii, podul de peste Bistrita.
  Totusi o mentiune cu privire la asfaltarea strazilor, decat sa o faca tot cu acel covor asfaltic subtire mai bine cheltuie banii pe altceva sau asfalteaza bine doar un sfert din numarul strazilor vizate.

 9. Anonymous 4 Iulie 2008 at 09:47 Permalink

  Edit: *nerealizata, *probabil, *unitati, *stadionului, *acestuia, s.a.m.d.

 10. Anonymous 4 Iulie 2008 at 10:45 Permalink

  Mi s a blocat la intrare.ai rabdare ca ti dau parola

 11. kristofer93 4 Iulie 2008 at 11:09 Permalink

  Nu cred pana nu vad:P

 12. Imperfectul 5 Iulie 2008 at 18:26 Permalink

  Vorbe goale. Am informatii foarte sigure ca nu sunt bani nici macar pentru 10% din lista aceasta. Cine nu ma crede, sa astepte sa treaca inca 4 ani!


Lasa un comentariu