Foto: Au început protestele care vor schimba actuala clasă politică din România!

Miercuri, 4 Noiembrie 2015 | Bacau, Pareri personale, Politica | Comenteaza

De ceea ce le este frică nu scapă! Mă refer la ei, cei care ne conduc, care se îmbogățesc pe spinarea noastră, care n-au coloană decât oficială, care, prin metehnele lor corupte, ajung să ne bage în pământ. Și la propriu, și la figurat.

Oamenii ies în stradă din proprie inițiativă pentru că efectiv s-au săturat de corupție, de sărăcie, de serviciile publice proaste, de infrastructura subdezvoltată, de felul în care până la urmă sunt tratați de acest stat.

Să nu credeți vreo secundă ceea ce oamenii sistemului încearcă să vă vândă, și anume că aceste mișcări masive de stradă sunt menite să aducă PNL-ul la guvernare! Iar dacă PNL-ul se îmbată cu apă rece și va încerca să speculeze din punct de vedere politic acest val, sunt sigur că se vor îneca cu Gabriel Oprea și cu toți securiștii lui de gât.

Protestele de aseară și mai ales cele care vor urma astăzi și în zilele următoare au ca țintă toată clasa politică actuală. Am fost aseară în acea mulțime din Piața Victoriei și am scandat la unison împotriva tuturor. Tuturor li se cere demisia: Oprea, Ponta, Piedone, PSD-PNL – aceeași mizerie etc. Această mulțime vrea altceva, ceva nou: partide noi, oameni noi, abordări noi.

protest piata victoriei 3 noiembrie 2015 colectiv 1

Din păcate, sunt și câțiva oameni de bună credință care au căzut în capcana pe care unii securiști o coc la televizor: că e un protest care are interese politice în spate. Timpul și strada vă vor arăta că nu e așa! E un bulgăre de zăpadă care a pornit la vale și care se va opri abia după alegerile locale și parlamentare din 2016. Va mătura tot în cale: Guvernul Ponta, falsa opoziție a PNL, securismele lui Iohannis, viitoarele pseudo-alianțe făcute în “interes național” etc. În schimb, avem nevoie de alternative!

Mâine, și Bacăul iese în stradă pentru a striga “Corupția ucide”! Peste 1.500 de oameni și-au anunțat deja prezența pe Facebook. Să vedem câți vor striga prezent apelului nostru la ora 19:00, în Piața Tricolorului.

Eu, unul, îmi pun mari speranțe în aceste mișcări de stradă. Chiar sper și îmi doresc să nu fie acaparate de diverși oameni ai sistemului care au ca obiectiv înlocuirea unei camarile cu alta. PSD, PNL, UNPR – aceeași mizerie!

protest piata victoriei 3 noiembrie 2015 colectiv 5

protest piata victoriei 3 noiembrie 2015 colectiv 4

protest piata victoriei 3 noiembrie 2015 colectiv 3

protest piata victoriei 3 noiembrie 2015 colectiv 2

 

Lasa un comentariu