Protestul de azi: cu puţin noroc, umpleam un microbuz

Duminica, 15 Ianuarie 2012 | Bacau, foto | 3 comentarii

Periodic se întâmplă să merg la fotbal. Ne strângem mai mulţi decât protestatarii de astăzi din Bacău. S-au adunat la Prefectură, s-au împrietenit cu jandarmii şi s-au întrecut în lozinci şi pancarte anti-orice. Pe la 5 a început să ningă şi s-a spart gaşca. Mâine îi veţi găsi tot acolo pe acei pensionari care se plictisesc acasă şi care au chef de socializare.

Urmează a patra zi de protest. Să nu vă uitaţi pietrele şi brichetele acasă! Nu de alta, dar doar aşa o puteţi duce mai bine. Stând în stradă şi strigând jos Guvernul veţi prospera! Dacă vor fi alegeri anticipate vă veţi îmbogăţi! Vă spun eu! Hai în frig, hai în stradă!

3 comentarii la “Protestul de azi: cu puţin noroc, umpleam un microbuz”

 1. Laura 16 Ianuarie 2012 at 08:34 Permalink

  La ce ora ai ajuns acolo? Uita-te pe pozele oamenilor care au ajuns la timp. Faptul ca ai ajuns tu la spartul “petrecerii” nu inseamna ca “petrecerea” nu s-a tinut. Text superficial.

 2. David 19 Ianuarie 2012 at 10:54 Permalink

  “Nu de alta, dar doar aşa o puteţi duce mai bine. Stând în stradă şi strigând jos Guvernul veţi prospera! Dacă vor fi alegeri anticipate vă veţi îmbogăţi! Vă spun eu! Hai în frig, hai în stradă!”

  Daca asta este dovada capacitatii tale de intelegere, ma mir cu nu uiti sa respiri.

 3. Un Om 22 Ianuarie 2012 at 23:30 Permalink

  Dezamagit de gandirea ta Kristofer.


Lasa un comentariu