O provocare pentru ministrul Cuc: hai spre Bacău cu trenul!

Luni, 6 Mai 2019 | Bacau, Tineret | Comenteaza

În cea de-a treia zi pascală la ortodocși, Cuc de la Transporturi a făcut ceva atât de inedit încât a simțit nevoia să ne transmită pe Facebook a sa ispravă: a mers cu trenul până la Constanța și automat a călcat și în Gara de Nord cu presa după el. A vrut „să verifice condițiile pe care CFR Călători le oferă românilor” – o spune ca fapt extraordinar unul care conduce ministerul aflat peste drum de gară.

Am comentat concluziile sale într-un nou articol pentru România Curată, preluat și de Adevărul, despre cum Răzvan-singur-Cuc-în-Gara-de-Nord a descoperit mersul cu trenul.

L-am încheiat cu o provocare.

Aştept cu interes călătoria sa spre la Bacău. Poate o face chiar luna asta pentru mitingul electoral ce va veni. Eventual să prindă un loc… fără loc. Noi, ăştia care folosim trenul nu doar în scopuri electorale, ştim despre ce vorbim aici. Iar cu ocazia asta îi lansez o provocare domnului ministru: mă ofer ghid!

Să-i ia şi pe senatorii şi deputaţii de Bacău cu el ca să stea de vorbă cu tinerii care abia aşteaptă sa lase Bacăul în spate, iar pesediştii să înţeleagă, dacă vor, de ce cei cărora le cer votul au acest gând.

La Bacău cu trenul pentru tinerii județului!
La Bruxelles pentru autostrăzile Moldovei

razvan-cuc-gara-nord-e1557095216372

Tags:

Lasa un comentariu