Provocari astrale, cica

Luni, 3 Ianuarie 2011 | Pareri personale | Comenteaza

Pentru Peşti câştigurile financiare vor fi prioritatea în 2011. Vor primi ajutor din mai multe direcţii. Pot începe o afacere pe cont propriu, ei măsurând succesul în termeni financiari.

Trebuie să aibă grijă cum comunică în 2011. Oportunităţi profesionale vor apărea în apropiere, lângă locul lor de activitate. Un loc mai bun de muncă depinde de priceperea lor “de a se vinde”.

Sănătatea este la cote bune. Totuşi trebuie să evite grijile şi stresul emoţional. Ei percep foarte repede stările celor din jur, empatiind cu ei. Luni favorabile: martie, iunie, august, noiembrie.

Imi pare bine si ma felicit ca nu cred in horoscop, nici in zodiac, nici in superstitii cu mâţe, nici in puterea vascului. Poate ca sunt nespiritual, dar imi place sa ma conduc dupa lucruri reale, palpabile, evidente si demonstrate.

Dar sa zicem ca sunt pesti. Previziunile incep furtunos: câştigurile financiare vor fi prioritatea în 2011. De parca doar pentru pesti banii sunt importanti. Pot începe o afacere pe cont propriu, ei măsurând succesul în termeni financiari. Deci putem incepe o afacere, ca oricine de altfel, si pentru noi succesul inseamna bani. Pentru cine nu?

Un loc mai bun de muncă depinde de priceperea lor “de a se vinde”. Sa repet ca este valabil si se aplica tuturor zodiilor? Totuşi trebuie să evite grijile şi stresul emoţional. Oricine ar trebui sa o faca daca doreste sa traiasca pana la adanci batraneti. Stresul ne omoara.

Fie un 2011 cum o spun previziunile, in ciuda faptului ca nu ma incred in ele.
Poza (medalion) este facuta intr-o frumoasa noapte din august 2009.

Lasa un comentariu