Panică la PSD Bacău, care a încercat să blocheze la BEC alianța dreptei unite

Duminica, 16 August 2020 | Politica | Comenteaza

Camarila de la PSD Bacău e atât de speriată de aceste alegeri locale încât a încercat să blocheze la Biroul Electoral Central participarea în alegeri a Alianței PNL-USR-PLUS la municipiul Bacău, la Consiliul Județean și la Onești.

Astfel, au depus o contestație la BEC împotriva hotărârilor Biroului Județean Electoral privind înregistrarea alianței dreptei unite, solicitând anularea acestor protocoale și, pe cale de consecință, să intrăm separat sau chiar deloc în alegeri, având în vedere timpul scurt rămas. Se pare că problema lor era cu semnul electoral – ne pare rău, dar chiar nu putem pune chiar peste tot trandafirii. 😄

BEC a respins ieri contestația, așa că alianța merge mai departe cu depunerea candidaturilor, spre disperarea celor de la PSD Bacău, care, din câte înțeleg, nici măcar votul reprezentantului partidului lor din Biroul Electoral Central nu l-au primit.

De fapt, de ceea ce ar trebui să le fie frică este de ei înșiși, de mandatele dezastruoase de la cârma comunităților locale, contraperformanță politică și administrativă recunoscută chiar prin felul în care și-au desemnat candidații pentru 27 septembrie:

  • la Primăria Bacău nu îl mai susțin pe Cosmin Necula după 4 ani de mandat, primarul PSD ales în 2016, ci cu un domn de la partidul lui Dan Voiculescu;
  • la Consiliul Județean l-au dat la o parte pe Sorin Brașoveanu, președintele din ultimii 4 ani, aruncându-l în competiție pe Valentin Ivancea, abia intrat în partid.

contestatie psd bacau bec locale 2020

Lasa un comentariu