Remember – Iarna 2005 in Bacau

Am gasit o poza superba pe flickr ! Este o poza cu bradul de Craciun din fata prefecturii din Bacau !

Update : Poza apartine lui Dascalu Gabriel !

5 thoughts on “Remember – Iarna 2005 in Bacau

  1. poza imi aprtine si ai fi putut macar sa te deranjezi sa scrii autorul .pe viitor ti-as recomanda mai multa prudentza.
    semnat dascalugabriel

  2. @ Martinel : Copilash inainte de a incepe sa comentezi pe bloguri mergi putin la scoala si invata Limba si Literatura Romana, poate data viitoare ai si putina inspiratie in a lasa un comment si poate si putina ortografie + articulare a cuvintelor. 🙂 Go to school @ Grow Up.

    @ kristofer : superba poza, superb Bacaul pe timpul iernii, superb Bacaul oricand ( nu se poate compara cu Iasul d.p.d.v al chestiilor care merita vazute in ambele orase, Bacaul fiind net superior Iasului, parerea mea ( care nu prea conteaza)). Tine’o tot asa si sa vedem cat mai multe chestii care se/vor petrec/e in Bacau.

  3. gabi tata, frumoasa poza ta, acum iti apare si numele, tot respectul, stiu ca e pasiunea ta ( a doua dupa auto ) si merita publicata si pe alte suporturi, inclusiv blogul omului, ca tot suntem co-forumisti cu totii – aleks

  4. ba’ Na5ule’ imi spui si mie cu ce am gresi…..mai las’o moarta ca pe net nu e ca la scoala.Nu incerca sa fii tu mai interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *