Reparații curente la iluminatul public din Bacău

Joi, 14 Ianuarie 2021 | Bacau | 1 comentariu

Am comandat astăzi Societății de Servicii Publice Municipale (SSPM) rezolvarea a 136 de defecțiuni la rețelele de iluminat public din 113 locații aflate în toate zonele municipiului Bacău: străzi, parcuri, alei pietonale etc.

Defecțiunile sunt trimise spre rezolvare către SSPM în baza sesizărilor voastre care ajung la primărie fie online, fie prin e-mail, fie prin dispeceratul telefonic, așa că vă încurajăm cu toată deschiderea să ne semnalați defecțiunile pe care le întâlniți la stâlpii și lămpile de iluminat.

Acestea sunt luate în seamă și rezolvate cât mai repede cu putință, în funcție de de complexitatea lucrării, în baza contractului pe care municipalitatea îl are cu propria companie, SSPM.

Aseară, înainte să ningă, efectiv m-am plimbat prin oraș ca să verific lucrările de mentenanță la iluminatul public din ultima perioadă și cred că o diferență față de acum câteva luni chiar se vede în toate colțurile Bacăului.

cristian ghinghes iluminat public

1 comentariu la “Reparații curente la iluminatul public din Bacău”

  1. Q 18 Ianuarie 2021 at 15:31 Permalink

    Cand te mai plimbi prin oras poate treci si pe Calea Moldovei pe sensul spre Piatra Neamt. A aparut din nou o mare denivelare in asflat , de fapt o scufundare, “reparata” de SSPM in Decembrie. E un real pericol pentru trafic mai ales ca majoritatea soferilor au tendinta de a ocoli zona intrand pe contrasens.


Lasa un comentariu