Request 629 Party in Bacau @ Club No Limit

Vineri, 4 Iulie, ora 23:00, in Club No Limit din Bacau, Request 629 isi muta studioul in club. Pana acum i-ai ascultat live, acum ai ocazia sa ii vezi live intr-un show incendiar cu cea mai buna muzica. Pana acum ai fost party people on the phone, acum poti party people in the club!

6 ore de dans, doua animatoare de senzatie, vino cu fluierul si cu goarna, fii viber pana la capat!
Request 629 a vazut lumina zilei pe 1 septembrie 2006 pe vremea Radio DEEA, continuand in prezent la Vibe FM – DanceFloor Radio. Inca de la inceput, MC Liviu Hodor si Dj Andi au oferit distractie maxima in fiecare zi de luni pana vineri de la 6 la 9 seara cu cea mai buna muzica si cu cele mai tari remixuri.

Request 629 se bazeaza pe interactivitate cu ascultatorii tocmai de aceea conceptul „party people on the phone” este pus in aplicare in fiecare seara la Request 629 si nu numai atat. Periodic se organizeaza o groaza de concursuri la care toata lumea poate participa.

„Request 629 – Club Party” se lanseaza in premiera in Club No Limit din Bacau intr-un eveniment marca Vibe FM – DanceFloor Radio si sustinut de iDJ Booking , CRIS Entertainment, kristofer93.com, Nights.ro, Studentie.ro, AnyPlace.ro, YaZee, Pubbing, 25h.ro, Techno.ro, Metropotam, SoFresh, BeatFactor si FotoClubbing.

Jos puteti asculta promo-ul evenimentului care cu siguranta ca se va difuza saptamana viitoare la Vibe FM.

Jos este afisul (fly-erul) aferent evenimentului!

7 thoughts on “Request 629 Party in Bacau @ Club No Limit

  1. Nu’s din bacau si vreau si eu niste informatii. Unde e clubul No limit, e cumva +18 petrecerea, e intrarea libera, bilete se cumpara la intrare, se fac rezervari ?

  2. Clubul e fix la parterul stadionului municipal, cel cu noctura, se vede de departe.

    Voir eveni si cu alte detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *