Retrospectiva anului 2018: Top 10 cele mai citite articole

Miercuri, 26 Decembrie 2018 | Initiative personale | 1 comentariu

2018 a fost un an plin pentru mine, dar vă voi lăsa să vă dați seama de ce cred acest lucru urmărind retrospectivele și topurile de final de an pe care urmează să le public pe blog, așa cum v-am obișnuit înainte de încheierea socotelilor cu mai toți anii de până acum. Prima oprire: hai să vedem care au fost cele mai accesate și citite articole din ultimele 12 luni!

Fără excepție, toate postările din top 10 au legătură cu activitatea politică din Consiliul Local, iar eu nu pot fi altfel decât bucuros când văd că reacțiile și sintezele mele sunt urmărite de voi, cei care vreți să știți ce se mai întâmplă sau nu în oraș din punct de vedere administrativ ori să aflați detalii despre activitatea mea.

Sunt recunoscător că avancronicile mele, prin care explic și rezum înainte de ședință cetățenilor ce proiecte urmează să fie dezbătute și votate în Consiliul Local, sunt din ce în ce mai urmărite, dar și pentru că demersul meu privind asigurarea nevoilor materiale ale școlilor și liceelor din Bacău a stârnit suficientă atenție încât să devină o temă principală pentru realizarea bugetului din 2019. Veți vedea! :)

Ca să trag o concluzie pe baza acestui top, băcăuanii vor ca de parcurile lor să nu se atingă nimeni, străzi asfaltate, școli depolitizate și mult mai bine finanțate la nivel local, apă potabilă drept o normalitate a anului 2018, disciplină în urbanism, dar și utilități și servicii publice care să nu fie scumpite peste noapte fără o mai bună calitate a acestora. Și, pentru că toate astea nu s-au întâmplat în 2018 (de aici și reacțiile mele pe care le-am tot avut la adresa acestei administrații), au început să semneze pentru demiterea primarului.

Anul viitor mi-ar plăcea ca primele articole din top să fie fotoreportajele inaugurale de la Spitalul municipal, Insula de agrement, Stadionul municipal, rezerva de apă și așa mai departe. Asta așa, ca să nu spuneți că n-am vreo doză de optimism… păcat că nu depinde de mine.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și în 2018!

ghinghes consiliul local

1 comentariu la “Retrospectiva anului 2018: Top 10 cele mai citite articole”

  1. Gabriel 28 Decembrie 2018 at 19:27 Permalink

    Felicitari pentru activitatea din anul 2018, atat pe bloguri cat ai in Consiliul local. Cei care au incredere in tine te vor sprijini in continuare. Mult succes si in noul an!


Lasa un comentariu