Revelion 2014: Focul de artificii din centrul Bacăului

Miercuri, 1 Ianuarie 2014 | foto, Video | 1 comentariu

Noaptea dintre ani m-a prins la The Door, unde, împreună cu un grup omogen de prieteni, am încins o petrecere care a ținut până la 7 dimineața. Nici nu știu când au trecut orele, dar știu că am întâmpinat 2014 ca la carte.

Cu vreo câteva sute de metri mai încolo, mii de băcăuani intrau în noul an privind focul de artificii din Piața Tricolorului, la Revelion împreună.

Gurile rele spun că artificiile nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor pe care le-ar presupune cel mai mare foc de artificii din istoria Bacăului, însă eu m-am uitat la video și mi-a plăcut ce am văzut. Nu-i ca la Sydney, da’ e decent pentru un oraș de mărimea Bacăului.

revelion 2014 bacau vlad costras
foto via Vlad Costras, video via InfoBacau.net

1 comentariu la “Revelion 2014: Focul de artificii din centrul Bacăului”

  1. Artificii Festive 6 Martie 2015 at 11:07 Permalink

    Îţi doreşti să îţi surprinzi invitaţii şi în acelaşi timp să ai parte de un moment de neuitat în viaţa ta? Atunci creează-ţi propriile amintiri alături de cei dragi apelând la serviciul nostru de artificii.
    Acestea vă pot ajuta să puneţi în valoare anumite momente din cadrul evenimentului, cum ar fi: valsul mirilor, aducerea tortului etc.
    Vă mai putem oferi: articole de petrecere, accesorii party, confetti, lumânări de tort, artificii tort, baloane, măşti petrecere copii, coifuri, peruci, pălării, invitaţii petrecere, fluiere, costume etc.
    Pentru mai multe informatii ne gasiti in magazinul nostru din Strada Oituz, nr. 33, Onesti, pe Facebook (facebook.com/artificiinunta) sau pe pagina noastra de internet http://www.artificiifestive.ro


Lasa un comentariu