Review Mall – Arena City Center

Sambata, 19 Mai 2007 | Bacau, stiri | 4 comentarii

Piata de retail din Bacau nu este foarte dezvoltata, dar se pare ca, odata cu intrarea in U.E. , aceasta piata se dezvolta si in Bacau. De la anul vom avea un mall si un nou hypermarket.
Ma opresc deocamdata la mall. Se numeste Arena City Center, este situat aici, adica langa Billa, pe locul fostei fabrici Partizanul. Conform surselor oficiale, va fi gata in toamna 2007 !

Conform datelor, va fi cel mai mare mall din Moldova cu o suprafata de 30000 mp si proiectul total este pe 10 hectare. Constructia este conceputa pe 3 etaje.

 • Parter 6400 mp
 • Primul etaj 6250 mp
 • Al doilea etaj 6800 mp

Facilitati:

 • Parcare : 700 locuri.
 • Acces : 2 lifturi panoramice si 1 sistem de scari rulante de ultima generatie.
 • Magistrala aer conditionat de capacitate foarte mare.
 • Pe centrul structurii este situata o fantana cu spatii verzi imprejur.
 • Finisaje moderne

Deja au inchiriat spatii : Spar supermarket, Flanco, Beauty Shop, Librariile Alexandria, Sarra Blu, House of Art, Levi’s, Hang Ten, Steilmann, Benvenuti, Gatta, Future Shop,
Jolidon, New Life drugstore, Leonardo, Fox, Internity, Global Net, Cellini,
Office Shoes, Bigotti, Turbo GSM, IDM Tour si multi altii.

Site-ul oficial al magazinului este : http://www.arenacitycenter.ro4 comentarii la “Review Mall – Arena City Center”

 1. Anonymous 19 Mai 2007 at 21:57 Permalink

  ash vrea.. detalii despre Hypermarket este.. cel de langa Metro cumva:-/ care o sa fie doar.. cu Electrocasnice:> Am uitat cum se cheama:-??

  Sunt rnZ

 2. kristofer93 19 Mai 2007 at 22:26 Permalink

  Este situat langa Metro si e de 3 ori mai mare ca cel specificat mai devreme. Cuprinde tot felul de produse. Se numeste Real Hympermarket , este un concerc al grupului Cash in Carry care detine Metro, originar din Germania. Preturile vor fi atractive , si in plus vom avea si produse de afara bune!

 3. IcsPe 9 Decembrie 2007 at 12:15 Permalink

  nuj cum sa zic da in bacau s-au contruit mult prea multe magazine…. orashu e prea mic pt atatea magazine;)) sper sa nu dea faliment nici unul, (avem METRO, SELGROS, BILLA, 3 PLUS-uri, DEDEMAN, MALL-ul, Practiker, REAL care se contruieste… cica mai e unu pe langa polie nuj pe unde naiba) daca tot este concurentza poate or sa mai scada pretzurile;;) singura prb e ca o sa ne doara picioarele sau masina cand o sa facem cumparaturi ca nu stim unde sa ne ducem:))=))

 4. bogdan 26 Decembrie 2007 at 18:38 Permalink

  Chiar daca orasul e destul de mic in comparatie cu alte orase din Romania, puterea de cumparare a bacaoanilor este in medie mai mare sau chiar la acelasi nivel cu alte orase gen Brasov, Iasi, Cluj, permitind astefel firmelor mari de retail sa isi poate desfasura activitatea in acest oras fara probleme


Lasa un comentariu